Beoordelingen van Sushi Station Drachten

Recente recensies van Sushi Station Drachten

5 sterren na 81 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd. Stond precies op tijd klaar.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker!!! Jammer van de bezorgkosten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De verjaardag van mijn dochter Lotte gevierd met sushi . Iedereen vond het heerlijk! We gaan zeker vaker bestellen bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een grote aanwinst voor Drachten, super vers en goede snelle service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en je proeft dat het vers is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heel lekker en mooi op tijd👌🏼

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten.lekker vers

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig optijd geleverd. Zeker voor de herhaling vatbaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vers en lekker!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers en goede kwaliteit! Ik had een Pokebowl besteld, en kreeg er zomaar wat sushi gratis bij. Zo leuk en lekker! Bedankt, ik bestel zeker hier nog een keer!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Wat verschillende (crispy) varianten uitgekozen. Ook wat warme hapjes besteld als de siu mai en de de luxe garnalen springroll. Lekker op smaak en met pittig sausje. Prima, wederom!! Volgende x maar de pokebowl proberen. Weer opgehaald dus nog geen bezorgervaring. Maar ja, we zijn dan ook bijna buren!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer schnelle bezorging. Sushi is anders dan hun concurrenten. Je vind het lekker of niet. Wijzelf vonden de sliertjes komkommer iets minder. Verder alles goed verzorgd en vers.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! En snel bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk, precies zoals verwacht. We aten er met 4 personen van helaas maar 2 stokjes! Bestek nodig. Deed aan de smaak niet af...

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst voor Drachten Vers en goede kwaliteit sushi Heerlijk gegeten. Anders sushi bedrijven in Drachten zijn voor ons vanaf verleden tijd . Goede service , klantvriendelijk Geen lange wachttijden Echt een aanrader !!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was behoorlijk smaakloos vergeleken met soortgelijke afhaal keten. Viel helaas erg tegen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal top!!! Smaakte heerlijk. Snelle bezorging!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en door een vriendelijke bezorgster bezorgd. Sushi en Mochi was echt super!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw, wat een aanwinst voor Drachten. Heerlijke sushi, gevarieerd (we hadden de sushiloverbox besteld) mooi gepresenteerd, voldoende voor 2, vriendelijke bediening bij het ophalen. En een extraatje omdat ze net open zijn.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pakket (classic box), we hebben met z'n 2'en alles lekker opgegeten. Verrassing was de Chuka wakame (zeewier salade), heeeerlijk!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit mooie producten keurige bezorging zeer welkom in Drachten !

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en personeel zeer behulpzaam en vriendelijk..voor herhaling vatbaar

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed! Levering ook prima.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en goed geprijsd toebehoren prima verzorgd en veel keuzes

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Er zat genoeg soja, wasabi en gember bij wat ook top was. Geweldig genoten en zeker een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Gaan we zeer zeker vaker doen

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi,zag er verzorgd en netjes uit. Super snelle bezorging.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede en lekkere sushi! Mooie zaak! Vele malen beter dan Mr. Sushi

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zojuist ons nieuwe favoriete sushi spot gevonden! Super snelle bezorging, kwaliteit is niet goed, maar mega goed! Dit is zeker een aanrader en wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke poke bowl besteld! Super snel thuis en een goede prijs! Zeker aan te raden!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Wij komen zeker terug! Er zat zelfs extra bij, dank.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk, we gaan zeker vaker bij jullie bestellen! 🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon heeft heerlijk gegeten.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super! En snel bezorgd. Top!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Alleen jammer dat het staartje van de garnaal er nog aan zit in een rol, Staat leuk maar is niet handig :), verder is de sushi lekker en bezorging snel!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, was lekker! De mochi was ook heerlijk 😋

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes een half uur van te voren contact omdat de bezorger later zou zijn (10 min), toen besloten we het zelf op te halen. Was geen probleem. Heerlijk gegeten, vriendelijke behulpzaam personeel. Prijs kwaliteit uitstekend! Sushi is kraak vers bereid en dat proef je.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op de afgesproken tijd klaar en heerlijk gegeten. Komen zeker terug.

Reactie van Sushi Station:Hallo Willem, Supper om te horen dat het lekker was, bedankt!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goede kwaliteit, erg vers en echt heel lekker. Goede service!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger & sushi was heerlijk.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er goed uit en was heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Absoluut voor herhaling vatbaar! De mond op mond reclame over deze nieuwe tent is al zeer positief en dat is niet voor niets. Sushi Station welkom in Drachten! Eten: 5/5 Bezorging: 5/5

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed maar wij drieën kunnen er van eten en als er maar 2 met zalm en 2 met tonijn dan word het een beetje vechten wie wie krijgt daar mag van mij een paar bij

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de sushi was heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor een goede prijs! Binnen drie kwartier bezorgd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Goed verpakt en kwaliteit van de sushi prima!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekkere sushi en de bezorging was precies op schattig bij ons. Een hele goede ervaring en we zullen zeker vaker bestellen. Jullie zijn een aanwinst voor Drachten!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en zag er mooi uit!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smaakvol, goede prijs kwaliteit en op tijd bezorgd. Wij hebben gesmuld en zijn tevreden !!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord heerlijk!! De sushi was mooi hoog, zeer smaakvol je proefde versheid. En de toevoeging van de bosuitjes?( volgens mij) onderscheid jullie station zeker in smaak met elders in Drachten. Ik heb jullie al bij velen aanbevolen, de gratis sushi die we meekregen met ei erin was ook erg lekker! Ik word vaste klant.

Reactie van Sushi Station:Hallo Diana, Bedankt voor de complimenten! We zien je graag snel weer terug! mvg sushi station

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi Station is my new favorite! The food is great, delivery is fast and the prices are reasonable. Happy to see Drachten's food scene get more quality and diversity.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super gegeten! Was binnen 30 minuten bezorgd. Lekker extraatje erbij omdat ze net open zijn. Echt top!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls besteld en we hebben er ook nog eens sushi bijgekregen. Was echt heerlijk! Bezorging was ook erg snel.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Sushi ! hele goede service Wij gaan vaker bestellen hier

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleen jammer dat de levering niet compleet was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en echt genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig snelle bezorging en heerlijke sushi! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn oog was groter dan de maag.. Ik had veels te veel. Het was super vers en ontzettend smaakvol. Ik bestel binnenkort weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam mooi op de tijd die ik had aangegeven. Het eten was lekker. Ik was vooral verrast door de lekkere bowl. Alleen de bezorger zei dat er een gratis iets bijzat, maar alles wat er in de tasjes zat had ik ook besteld. Dus ik snap niet hoe hij daarbij komt.

Reactie van Sushi Station:Hallo Rob, Leuk om te horen dat het lekker was! Omdat we nu net open zijn, doen we nu gratis een bakje sushi bij elke bestelling. mvg sushi station

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Levert precies wat er op de kaart staat, ruime portie. Hartelijk dank

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, tot nu toe de lekkerste sushi uit drachten! Top service

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. En het Mochi ijs is een echte aanrader! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ga zeker weer bestellen. Mr Sushi heeft er een gevaarlijke concurrent bij!