Beoordelingen van Sushi Station Drachten

Recente recensies van Sushi Station Drachten

5 sterren na 290 reviews

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Alles zo vers, dit proef je. Verreweg de beste Sushi in Drachten.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!! De beste van heel Drachten!! Jammer dat je niet binnen kan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortrffelijk in alle opzichten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super. Sneller dan verwacht en super mooi verzorgd! Erg hoge kwaliteit vis ook!!

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten en was mooi op tijd klaar. Tot de volgende keer.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet meer hoe vaak we sushi hebben besteld..... en elke keer weer positieve ervaringen. De sushi is altijd heerlijk en ook eerder bezorgd dan aangeven. Echt een aanrader.

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi bij Sushistation zeker geen tegenvaller ! Dus voor herhaling vatbaar. Bezorging keurig en op tijd

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Bezorging weer super snel. De sushi's weer heerlijk. Of er een engeltje op je tong piest. We bestellen zeker weer.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle levering en heerlijke sushi. Een aanrader voor de volgende keer.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte goed. Alleen hebben ze niet goed naar mijn bestelling gekeken wat er wel en niet op moest. Zo hebben ze wel de masago er op gedaan terwijl ik had aangevinkt zonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de prijs helaas niet de beste kwaliteit en combinatie van smaken. De kip in de poke bowl was erg uitgekauwd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke service en heerlijke sushi

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vers, snel klaar en super lekker. Absolute aanrader!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.. goede service en super vers. Ik heb er enorm van genoten! Zeker tot volgende keer

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi viel helaas dit keer diverse keren heel makkelijk uit elkaar. Smaak was als vanouds prima!

Reactie van Sushi Station:Beste Ypma, Bedankt voor uw reactie onze chef wil graag veel dingen in de sushi doen waardoor de rijst sneller los gaat laten we zullen hier extra opletten de volgende keer. mvg sushi station drachten

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, en super snelle levering!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel. Kwaliteit is constant.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit van de sushi en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, en snel😄

Reactie van Sushi Station:Beste Koehoorn, bedankt voor uw positieve reactie we zijn blij om dit te horen. mvg Team Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Zoals altijd!

Reactie van Sushi Station:Beste Amy, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent. mvg Sushi Station Drachten

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Sushi Station:Beste Maaike, Bedankt voor uw reactie. mvg Team Sushi Station

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Ziet er super mooi uit, smaakt heerlijk En op tijd klaar en geleverd

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel en heel lekker.

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles net als vorige keer, dikke 👌. Paar minuten dan de doorgegeven tijd, keurig.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer bij sushi station besteld omdat de vorige keer zo goed bevallen was. Helaas had deze keer de rijst een bittere bijsmaak die wij niet gewend zijn van sushi. De bezorging was prima in orde en mooi op tijd. Hopelijk is bij de volgende bestelling de rijst weer zoals het hoort.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch zoals altijd! Heerlijk bereide sushi

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en snel klaar

Reactie van Sushi Station:Beste Michelle, Ons team doet hun uiterste best om alles op tijd klaar te hebben en te bezorgen. mvg Team Sushi Station

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Super snel en dus nog lekker warm!

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, smaakvol en gewoon heerlijk

Reactie van Sushi Station:Beste Corrie, Bedankt voor uw positieve feedback. mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend smakelijk en alhoewel wat later na een keurig telefoontje een heerlijk biertje en frisje als kadootje. !! Top en herhalen we zeker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk. We blijven fan van de gemixte boxen (deze x weer de sushi lover box) Aangevuld met wat warme hapjes ruim voldoende voor 3 personen. En de laatste 2x kregen we er een blikje coca cola bij. Zomaar En nu hebben we de spaarkaart alweer vol en hebben weer 10% korting op de volgende bestelling.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan prima. Heerlijke sushi. Vol van smaak. Mooi opgediend en keurig op tijd bezorgd. Niets op aan te merken. We bestellen zeker nog een x

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was uitstekend en de warme hapjes waren heerlijk en nog prima warm

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten en snelle bezorging. We gaan zeker weer bestellen.

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en op tijd geleverd

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, was uitstekend. Wasabi, gember en genoeg soya. De sushi smaakte supervers. Top…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt .. wauw ! Zo Lekker ! Super lekkere sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Familie box besteld voor drie volwassenen Het was genoeg en zeer zeker smakelijk Hoewel wij wel met z’n allen het idee hadden dat het iets te los gerold was Sushi viel gemakkelijk uit mekaar dat was wel wat lastig , maar smakelijk was het wel ! Genoeg wasabi ,soya, en gember aanwezig

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten... En als verrassingen een blikje cola cadeau! Toppers!!!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowls (met tonijn), grote porties, bezorging zelfs 20 minuten te vroeg

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering heerlijke sushi herhaling vatbaar

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op de tijd die ik had gekozen. Het eten was super lekker alleen omdat het allemaal naast elkaar ligt plakt het af en toe aan elkaar. Maar verder is het heerlijk!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en fijn dat je al vanaf 10 euro kan bezorgen!

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een aantal keren sushi besteld bij Sushi Station Drachten en zijn heel tevreden over zowel de sushi als de bezorging. Nette zaak en vriendelijke medewerkers ook.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het begint een beetje saai te worden....maar de sushi was wederom heerlijk en weer snel bezorgd. en nog steeds voor herhaling vatbaar. :)

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt weer super. Vers net zoals de vorige keer. En netjes na een telefoontje snel bezorgd. Klasse! We bestellen zeker weer.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals gewoonlijk, goede service, eten stond klaar op de afgesproken tijd. Oh en de sushi was heerlijk :D

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers. Mooie mix van verschillende boxen. Voor herhaling vatbaar

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Dank voor de snelle levering.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt zeer goede sushi. Zeer vers. Een aanrader!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi... Beste van Drachten

Reactie van Sushi Station:Beste Anja, Bedankt voor uw positieve reactie we zijn blij om dit te horen. mvg Sushi Station

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Razendsnel superverse sushi en heerlijke warme hapjes die ook echt warm kwamen. Verslaafd aan de kipspiesjes 🍱🥟. Supersnel geleverd. Binnen 20 minuten al in huis.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en aardige mensen!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer verse sushi en vriendelijke bezorger. voor de rest zag de sushibox er verzorgd en lekker uit. ik raad het iedereen aan.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker . Echt beter dan verwacht. Wij gaan zeer zeker snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mankeert niets aan!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heel erg lekker, we hadden de bestelling ook vlot in huis! Top!

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewend weer helemaal super

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en verse, gevarieerde sushi

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de 4e keer besteld en ik blijf het zeggen het smaakt weer naar meer.....bestelling wordt ook lekker snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station:Beste Alie, Bedankt voor u review we zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Mvg Sushi Station

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed team dat er voor zorgt dat er een fijn product wordt geleverd. Temperatuur warme producten prima, apart in alufolie om het warm te houden. Variatie bij de sushi, sommige lekker spicy. Ziet er verzorgd uit.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak,en textuur was top! Helaas viel letterlijk elke stukje uit elkaar bij het oppakken met de stokjes. Het was niet strak gerold (slappe sushi dus) daarnaast kregen we maar 1 kleine bakje soja saus en wasabi bij een familie box wat niet voldoende was voor iedereen .

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! En super lekkere sushi!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke sushi maaltijd. Deze x een kleinere box en wat vega loempia's. Maar nog steeds,bieders x weer, een heerlijke, verzorgde, maaltijd. Aanrader.

Reactie van Sushi Station:Beste Sushi Fan, Bedank voor je review en wat fijn dat je onze menukaart verrassend vind. En het is zeker de moeite waard om het uit te proberen. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Sushi Station:Beste Hillanda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer dat we besteld hebben....en weer uitermate tevreden....levertijd veel sneller dan aangegeven en het was heerlijk.....volgend weekend gaan we weer een bestelling plaatsen. :)

Reactie van Sushi Station:Beste Alie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi en aardig personeel!

Reactie van Sushi Station:Beste Hilde, Bedankt voor je beoordeling en wat fijn om te horen dat je o tevreden bent over ons. Mvg Sushi Station

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit Opgehaald en kwam binnen in een keurig schone zaak

Reactie van Sushi Station:Beste Gerda, Wat leuk dat je bij ons binnen kwam om te zien hoe wij te werk gaan. We werken elke dag met dagverse producten en onze kwaliteit staat altijd op nr 1. En we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

Reactie van Sushi Station:Goedenavond Sjonny, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk. Ruim voldoende van alles. De bezorging was ook goed op tijd.

Reactie van Sushi Station:Beste Helmholt, Bedankt voor je beoordeling en we zijn blij o te horen dat u zo tevreden bent over onze menukaart. En natuurlijk ook heel belangrijk dat het mooi op tijd bezorgd is bij u. Mvg Sushi Station

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker,vers en super snel bezorgd. Tot de volgende keer.

Reactie van Sushi Station:Beste Rieneke, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!

Reactie van Sushi Station:Beste George, Bedankt voor je reactie. We zijn erg blij met je beoordeling. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en op tijd

Reactie van Sushi Station:Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling en wat fijn om te horen dat je onze sushi's zo lekker vind en dat we op tijd zijn met de bezorging. We zien u gauw weer terug. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Melanie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super heerlijk! Zelden zulke lekkere Sushi gehad! Bezorging was ook erg snel!

Reactie van Sushi Station:Beste Harm Jan, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Er werd keurig gebeld om te zeggen dat het later werd omdat er een bezorgster was gevallen ( beterschap!) Beste sushi van Drachten!

Reactie van Sushi Station:Beste Rianne, Het spijt ons dat de bezorging iets later werd bezorgd dan aangegeven. Inmiddels gaat het alweer wat beter met de bezorgster. Nogmaals bedankt voor uw begrip en we hopen u gauw weer te zien. Mvg Sushi Station

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en het was op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station:Beste Janine, Bedankt voor je beoordeling en we zijn er erg blij mee. Mvg Sushi Station

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Saskia, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super vers en lekker. Snelle levering. Op naar de volgende keer.

Reactie van Sushi Station:Beste Wierda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, superlekker, supergoed!!!! Alles heel vers. Warme gerechten zijn in aluminiumfolie verpakt zodat het gerecht goed warm blijft. Ik bestel nergens anders meer!!!

Reactie van Sushi Station:Beste Jeanine, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn dat u van uw sushi heeft genoten, we zijn blij om dit te lezen! Mvg, Sushi Station Drachten

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! En, ook zoals altijd, binnen de bezorgtermijn snel geleverd :) Heel fijn na een lange dienst.

Reactie van Sushi Station:Beste Emily, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst sushi besteld bij Sushi Station....het werd al ruim binnen een half uur bezorg....en het was heerlijk....zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Beste Alie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heerlijk, fijn dat er zo veel vega opties zijn.

Reactie van Sushi Station:Beste Sharleen, Allereerst bedankt voor je positieve beoordeling. We hebben inderdaad een uitgebreide menu kaart met verschillende keuzes voor ieder wat wils. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Vlot klaar.

Reactie van Sushi Station:Beste Andries, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn verrast tevreden. Mooie maat sushi's en heel vers. Ga zo door. 👍👌

Reactie van Sushi Station:Beste, bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Wij zien graag uw bestelling in de toekomst tegemoet :) Mvg, Sushi Station Drachten

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker en snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station:Beste Emal, Bedankt voor je positieve reactie. Mvg Sushi Station

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, mijn favoriet in Drachten. Vandaag een family box besteld, helaas waren ze de sojasaus, wasabi, gember en eetstokjes vergeten. Bij zo'n box verwacht je toch wel alles erbij te hebben. Gebeld, de dame gaf aan het druk te hebben en vroeg of ik het nog nodig had, binnen 15 minuten als nog sojasaus, wasabi en gember gekregen, sushi maar met bestek gegeten voor een keer.

Reactie van Sushi Station:Beste Wijma, bedankt voor je review. Het was inderdaad erg druk en soms kan het komen dat wij dingen vergeten. Nogmaals onze excuses, we zullen er in de toekomst extra op letten. Mevg, Sushi Station Drachten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste SB, Bedankt voor je beoordeling. We zien u graag weer terug in onze restaturant. Mvg Sushi Station

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben allemaal geniet, het was heerlijk.

Reactie van Sushi Station:Beste Karin, Wat fijn om te horen dat jullie er allemaal van hebben genoten. Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere schaal sushi classic. Mooi opgemaakt, lekker vers en gevarieerd. Nog wat kipspiesjes (ook heerlijk) en de miniloempia's erbij en we hadden ruim, ruim voldoende voor 2-3 personen.

Reactie van Sushi Station:Beste Sushi Fan, Wat fijn om te horen dat je onze menu kaart zo gevarieerd vind. En natuurlijk ook dat jullie er allemaal van hebben genoten.Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en heel correct geholpen en lekker gegeten!

Reactie van Sushi Station:Beste Jennie, We vonden het heel leuk dat u bij ons in het restaurant heeft besteld. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel smaakvol

Reactie van Sushi Station:Beste Egbert, Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. We zien u graag weer bij ons terug. Mvg Sushi Station

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers, smaakvol, mooi gepresenteerd. Op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar ;)

Reactie van Sushi Station:Beste Sonja, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi waren heerlijk. Bezorging keurig op tijd

Reactie van Sushi Station:Beste Francyna, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. De sushi was goed gevuld . Voor herhaling vatbaar....

Reactie van Sushi Station:Beste An, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

This is my 7th times ordering from them and I enjoyed my sushi everytime I ordered. Everything taste really good & fresh. The price is cheap compared to the quality. I live in Groningen but I love to order sushi from here and bring it home after work. Really recommended!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk de lekkerste Sushi ooit gegeten. Sneller bezorgd dan verwacht. Gewoon top

Reactie van Sushi Station:Beste Stegink, Wat leuk om te horen dat u Sushi Station het lekkerst vind van allemaal. Daar zijn we heel blij mee. Mvg Sushi Station.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer eerder besteld, toen was het super. Nu vond ik de rijst van de sushi roll niet lekker, alsof het niet gaar was. De rest was prima. Toch wat een tegenvaller, omdat ik sushi station tot nu de beste van Drachten vond.

Reactie van Sushi Station:Beste Anja, We vinden het erg vervelend dat het bij u zo tegen was gevallen. Gelukkig zijn we telefonisch tot een goede oplossing gekomen. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

Reactie van Sushi Station:Beste Kennet, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Paar minuten later, maar dat werd prima aangegeven. Zeer tevreden.

Reactie van Sushi Station:Beste Gert, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We doen onze uiterste best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima, goed gevulde poke bowl alleen vond ik de rijst wat te hard waardoor het wat droog was.

Reactie van Sushi Station:Beste Sandra, Dank voor je recensie, wat jammer dat de rijst in de pokebowl wat te hard was en daardoor droog was. Wij doen ons best om goede sushi rijst te leveren. Dank voor uw feedback. Mvg, Sushi Station Drachten

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd!

Reactie van Sushi Station:Beste Tessa, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit en services. Mvg Sushi Station Drachten

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse Sushi, vriendelijk personeel en fijn dat ze ook op maandag open zijn. We hebben heerlijk genoten van deze maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station:Beste Frans, dank voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat het goed bevalt, daar worden wij blij van. Mvg, Sushi Station Drachten

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Van de Veen, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd

Reactie van Sushi Station:Beste Nadia, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima!

Reactie van Sushi Station:Beste Perquin, Bedankt voor je positieve beoordeling. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

Reactie van Sushi Station:Beste Sjonny, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Tom, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Oishī o sushi, yame rarenai! Subarashī ryōri o arigatō..

Reactie van Sushi Station:Rebyū arigatōgozaimasu. Jikai made sushi-ya de

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en erg lekker!

Reactie van Sushi Station:Hallo Daphne, dank voor je review. Wat goed dat u tevreden bent over onze sushi. Mvg, Sushi Station Drachten

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Heerlijk, gevarieerd. Ook de warme hapjes uitstekend. En 20 min voor de verwachtte tijd bezorgd. Dus lekker snel smullen!

Reactie van Sushi Station:Beste Sushi fan, Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van onze sushi en ook tevreden bent over de bezorging! Mvg Sushi Station Drachten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, aanrader!

Reactie van Sushi Station:Beste, wat fijn dat u ons aanraadt. Daar worden wij blij van, bedankt! mvg, Sushi Station Drachten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste SK, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Wing Ha, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar!! Vers en vol smaak!

Reactie van Sushi Station:Beste Sanna, Dank voor je complimenten, wij zien uw bestelling in de toekomst graag tegemoet! Mvg, Sushi Station Drachten

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorger is zeer vriendelijk

Reactie van Sushi Station:Hoi Marcel, bedankt voor je review. Onze bezorgers doen hun uiterste best om de bestelling te leveren. Wij zullen het doorgeven. Mvg, Sushi Station Drachten

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Gaan we vaker doen.

Reactie van Sushi Station:Beste Henk Wim, Wat fijn dat het erg lekker was. Goed om te horen, dank u wel. Mvg, Sushi Station Drachten

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel en lekker! :)

Reactie van Sushi Station:Beste Isabel, dank je wel voor je leuke review. Fijn om te horen, bedankt! Mvg, Sushi Station Drachten

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. Iets later bezorgd dan afgesproken maar werd keurig voor tijd gebeld. Kwaliteit is goed!

Reactie van Sushi Station:Beste Lucas, fijn dat je tevreden bent. Goed om te horen! Mvg, Sushi Station Drachten

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel bezorgd. Duimpjes omhoog.

Reactie van Sushi Station:Hallo Patricia, goed om te horen dat het u bevalt. Onze bezorgers doen hun best om zo snel mogelijk de bestelling te leveren. Bedankt! Mvg, Sushi Station Drachten :)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer.

Reactie van Sushi Station:Beste Sjonny, Wat leuk dat je weer bij ons hebt besteld. We hopen dat je er lekker van hebt genoten. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushischotels, we hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Beste Andries, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Ellen, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit!

Reactie van Sushi Station:Beste George, Wat fijn om te horen dat u onze kwaliteit super vind. Mvg Sushi Station

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, beter dan Mr.sushi. Keep the rice soft, erg belangrijk bij sushi!

Reactie van Sushi Station:Hoi Ryu, fijn dat de sushi bevalt. Wij zien uw bestelling in de toekomst graag tegemoet! Mvg, Sushi Station Drachten

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en de bezorger was heel vriendelijk. Sushi is heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Beste Jay, Dank voor uw bestelling en wat fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Wij zien uw bestelling in de toekomst graag tegemoet! Mvg, Sushi Station Drachten

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Sjoukje, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

Reactie van Sushi Station:Beste Myrtge, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vlotte levering en dat op zondag. Alles was super vers en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Beste Helmholt, bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze sushi en service. Mvg, Sushi Station Drachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en op tijd klaar. Een aanrader!

Reactie van Sushi Station:Beste Tjitske, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben (weer) genoten van de sushi lover box aangevuld met enkele warme hapjes. Alles was uitstekend! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Niet droog en goede kwaliteit en prijs verhouding. Levering op tijd.

Reactie van Sushi Station:Beste Kyra, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging in de spitstijd in het weekend, producten vers en netjes verpakt

Reactie van Sushi Station:Beste Haringsma, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Vriendelijke bediening. En natuurlijk het voornaamste, het eten was heerlijk.

Reactie van Sushi Station:Beste Richard, wat fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Daar worden wij heel blij van. Mvg, Sushi Station Drachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ! Echte aanrader !

Reactie van Sushi Station:Beste Heide, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

correcte en stipte bezorging

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering door een hele aardige bezorgster. Wij hadden de Crispybox besteld en die was erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station:Beste Kathalyne, Bedankt voor de review, onze bezorgers doen hun best om de bestelling te bezorgen. Fijn dat het goed klikte, wij zullen het doorgeven. Bedankt :) Mvg, Sushi Station Drachten

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Milja, Bedankt voor je beoordeling. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten ! Toppers

Reactie van Sushi Station:Beste Nadi, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

1. Op tijd klaar 2. Correcte bediening 3. Goed verzorgd, compleet met sauzen 4. Is lekker Minpuntje: geen pinbetaling / contactloos betalen mogelijk

Reactie van Sushi Station:Hoi Fred, Fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Omdat wij net open waren hadden wij nog geen pinapparaat. Gelukkig is het nu mogelijk om bij ons te pinnen. Mvg, Sushi Station Drachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als gewoonlijk weer super! Blijft aanrader

Reactie van Sushi Station:Beste Myrthe, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker en snel gebracht top

Reactie van Sushi Station:Beste Nel, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station:Beste J.C. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste Nic, Bedankt voor je beoordeling. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd, heerlijk gegeten!!! Ik ben fan

Reactie van Sushi Station:Beste Jeanine, Wat super leuk om te horen dat je fan van ons bent. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

My new favorite sushi place. They have delicious sushi, everything fresh, packed good, good value for the price. Definitely recommended.

Reactie van Sushi Station:Hi Cyndy, thank you for your review. We are very happy to hear that you liked the sushi, thank you! Kind of regards, Sushi Station Drachten

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom perfect alles vers en snel geleverd toppie

Reactie van Sushi Station:Beste Veenstra, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging! Sushi is ook lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station:Beste Stephen, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Station:Beste, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het personeel was erg vriendelijk en het eten was onwijs lekker. Wij hadden de sushi lover box, alles was heerlijk! Wij hebben ons nieuwe vaste sushirestaurant wel gevonden!

Reactie van Sushi Station:Beste Wiep, Wat super leuk om te horen dat wij jullie nieuwe favoriet zijn geworden. Daar zijn we echt heel blij mee. Mvg Sushi Station

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!! Super lekker!

Reactie van Sushi Station:Beste Anita, Wat fijn om te horen dat u het zo heerlijk vond. Mvg Sushi Station

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De sushi lover schotel, altijd ruim voldoende voor ons!

Reactie van Sushi Station:Beste Sushi Fan, Onze Sushi Lover is onze populairste schotel en de Family Deluxe Box is ook een aanrader vol met diverse smaken. We horen graag van u wat uw favoriet is. Mvg Sushi Station

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, super vers en heerlijk bereid! Wij zullen zeker vaker gaan bestellen too kwaliteit sushi.

Reactie van Sushi Station:Beste Amira, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top Ik hoop dat de kwaliteit zo goed blijft.. de bezorging was netjes op tijd. Met een woord geweldig

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker. Ik ben om

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en super verse sushi. Wij hebben ervan genoten en zijn vanaf gisteren vaste gasten geworden. Tot snel.. Met complimenten, Henk en Natasja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi met een "S". Lekkere en verse sushi en sashimi. Goed verzorgde box en bestelling goed gecommuniceerd. Vriendelijk personeel en correct geholpen. Voor herhaling vatbaar, reken maar!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer erg genoten. Het stond klaar op de tijd die we doorgegeven hadden. Kunnen geen verbeterpunten bedenken.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Maar mag iets minder van die kruimels boven op. Voor de rest top! Precies op tijd.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi ! Zo vers heb ik nog nooit gehad

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede en snelle service. Heerlijk gegeten! Aanwinst voor Drachten

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌😃

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1ste keer besteld bij sushi station Zeker een aanrader alles heerlijk vers en uitstekend van smaak. Zeer snelle levering. 2x 5 sterren

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk,en snelle levering. Ook de crispy tuna geprobeerd en dat is zeker een aanrader. Wij bestellen snel weer een keer.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse sushi! Op tijd bezorgd.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi waren heerlijk en bezorging was ruim op tijd

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, alleen jammer van die plastic grasjes, hoeft niet joh 😜.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld dikke 10

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik ben verwend want ik ben in Japan geweest en sindsdien is het moeilijk om echt goede sushi te vinden, zeker in Friesland. Maar bij Sushi station in Drachten is de sushi echt fantastisch en voel ik me weer even alsof ik in Japan ben. Echt een aanrader!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushistation nieuw in Drachten, dat moesten we als sushi liefhebbers testen. Prima te eten maar naar onze mening niet zo lekker als bij ons oude vertrouwde adres...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed verzorgt uit en het was heerlijk

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geachte, ondanks het feit dat de smaak van mijn unagi Don prima was, heb ik toch een opmerking over de hoeveelheid. Voor 12,95 is de hoeveelheid echt onvoldoende voor een volwassen man. Dit is een portie die mijn kinderen van 8 krijgen. Voor de 3 kleine schepjes rijst aangevuld met een paar stukjes komkommer is dit wel erg weinig. Ik hoop dat dit toch beter kan.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super, heerlijke sushi, ik had de country box en de crispy box en zeewiersalade, wij hebben genoten.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd! Heerlijke sushi en zag er goed uit. Gaan zeker vaker bestellen.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd. Stond precies op tijd klaar.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker!!! Jammer van de bezorgkosten.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De verjaardag van mijn dochter Lotte gevierd met sushi . Iedereen vond het heerlijk! We gaan zeker vaker bestellen bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Een grote aanwinst voor Drachten, super vers en goede snelle service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en je proeft dat het vers is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heel lekker en mooi op tijd👌🏼

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten.lekker vers

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig optijd geleverd. Zeker voor de herhaling vatbaar.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vers en lekker!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vers en goede kwaliteit! Ik had een Pokebowl besteld, en kreeg er zomaar wat sushi gratis bij. Zo leuk en lekker! Bedankt, ik bestel zeker hier nog een keer!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Wat verschillende (crispy) varianten uitgekozen. Ook wat warme hapjes besteld als de siu mai en de de luxe garnalen springroll. Lekker op smaak en met pittig sausje. Prima, wederom!! Volgende x maar de pokebowl proberen. Weer opgehaald dus nog geen bezorgervaring. Maar ja, we zijn dan ook bijna buren!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer schnelle bezorging. Sushi is anders dan hun concurrenten. Je vind het lekker of niet. Wijzelf vonden de sliertjes komkommer iets minder. Verder alles goed verzorgd en vers.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! En snel bezorgd!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk, precies zoals verwacht. We aten er met 4 personen van helaas maar 2 stokjes! Bestek nodig. Deed aan de smaak niet af...

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanwinst voor Drachten Vers en goede kwaliteit sushi Heerlijk gegeten. Anders sushi bedrijven in Drachten zijn voor ons vanaf verleden tijd . Goede service , klantvriendelijk Geen lange wachttijden Echt een aanrader !!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was behoorlijk smaakloos vergeleken met soortgelijke afhaal keten. Viel helaas erg tegen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal top!!! Smaakte heerlijk. Snelle bezorging!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en door een vriendelijke bezorgster bezorgd. Sushi en Mochi was echt super!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauw, wat een aanwinst voor Drachten. Heerlijke sushi, gevarieerd (we hadden de sushiloverbox besteld) mooi gepresenteerd, voldoende voor 2, vriendelijke bediening bij het ophalen. En een extraatje omdat ze net open zijn.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk pakket (classic box), we hebben met z'n 2'en alles lekker opgegeten. Verrassing was de Chuka wakame (zeewier salade), heeeerlijk!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit mooie producten keurige bezorging zeer welkom in Drachten !

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en personeel zeer behulpzaam en vriendelijk..voor herhaling vatbaar

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed! Levering ook prima.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit en goed geprijsd toebehoren prima verzorgd en veel keuzes

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk. Er zat genoeg soja, wasabi en gember bij wat ook top was. Geweldig genoten en zeker een aanrader!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima. Gaan we zeer zeker vaker doen

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi,zag er verzorgd en netjes uit. Super snelle bezorging.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goede en lekkere sushi! Mooie zaak! Vele malen beter dan Mr. Sushi

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zojuist ons nieuwe favoriete sushi spot gevonden! Super snelle bezorging, kwaliteit is niet goed, maar mega goed! Dit is zeker een aanrader en wij gaan hier zeker vaker bestellen!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijke poke bowl besteld! Super snel thuis en een goede prijs! Zeker aan te raden!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Wij komen zeker terug! Er zat zelfs extra bij, dank.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk, we gaan zeker vaker bij jullie bestellen! 🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon heeft heerlijk gegeten.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super! En snel bezorgd. Top!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Alleen jammer dat het staartje van de garnaal er nog aan zit in een rol, Staat leuk maar is niet handig :), verder is de sushi lekker en bezorging snel!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, was lekker! De mochi was ook heerlijk 😋

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes een half uur van te voren contact omdat de bezorger later zou zijn (10 min), toen besloten we het zelf op te halen. Was geen probleem. Heerlijk gegeten, vriendelijke behulpzaam personeel. Prijs kwaliteit uitstekend! Sushi is kraak vers bereid en dat proef je.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op de afgesproken tijd klaar en heerlijk gegeten. Komen zeker terug.

Reactie van Sushi Station:Hallo Willem, Supper om te horen dat het lekker was, bedankt!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goede kwaliteit, erg vers en echt heel lekker. Goede service!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger & sushi was heerlijk.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er goed uit en was heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Absoluut voor herhaling vatbaar! De mond op mond reclame over deze nieuwe tent is al zeer positief en dat is niet voor niets. Sushi Station welkom in Drachten! Eten: 5/5 Bezorging: 5/5

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed maar wij drieën kunnen er van eten en als er maar 2 met zalm en 2 met tonijn dan word het een beetje vechten wie wie krijgt daar mag van mij een paar bij

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de sushi was heerlijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor een goede prijs! Binnen drie kwartier bezorgd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Goed verpakt en kwaliteit van de sushi prima!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekkere sushi en de bezorging was precies op schattig bij ons. Een hele goede ervaring en we zullen zeker vaker bestellen. Jullie zijn een aanwinst voor Drachten!

Reactie van Sushi Station:Hallo Emily! Dank voor je bericht, het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Mvg, Sushi Station Drachten

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en zag er mooi uit!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, smaakvol, goede prijs kwaliteit en op tijd bezorgd. Wij hebben gesmuld en zijn tevreden !!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord heerlijk!! De sushi was mooi hoog, zeer smaakvol je proefde versheid. En de toevoeging van de bosuitjes?( volgens mij) onderscheid jullie station zeker in smaak met elders in Drachten. Ik heb jullie al bij velen aanbevolen, de gratis sushi die we meekregen met ei erin was ook erg lekker! Ik word vaste klant.

Reactie van Sushi Station:Hallo Diana, Bedankt voor de complimenten! We zien je graag snel weer terug! mvg sushi station

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi Station is my new favorite! The food is great, delivery is fast and the prices are reasonable. Happy to see Drachten's food scene get more quality and diversity.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super gegeten! Was binnen 30 minuten bezorgd. Lekker extraatje erbij omdat ze net open zijn. Echt top!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowls besteld en we hebben er ook nog eens sushi bijgekregen. Was echt heerlijk! Bezorging was ook erg snel.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke Sushi ! hele goede service Wij gaan vaker bestellen hier

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleen jammer dat de levering niet compleet was

Reactie van Sushi Station:Beste, wat fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Heel soms kan het zo zijn dat er iets mist bij de bestelling. Wij lossen dit graag dan met de klant op! Bedankt :) Mvg, Sushi Station Drachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en echt genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig snelle bezorging en heerlijke sushi! Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn oog was groter dan de maag.. Ik had veels te veel. Het was super vers en ontzettend smaakvol. Ik bestel binnenkort weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam mooi op de tijd die ik had aangegeven. Het eten was lekker. Ik was vooral verrast door de lekkere bowl. Alleen de bezorger zei dat er een gratis iets bijzat, maar alles wat er in de tasjes zat had ik ook besteld. Dus ik snap niet hoe hij daarbij komt.

Reactie van Sushi Station:Hallo Rob, Leuk om te horen dat het lekker was! Omdat we nu net open zijn, doen we nu gratis een bakje sushi bij elke bestelling. mvg sushi station

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Levert precies wat er op de kaart staat, ruime portie. Hartelijk dank

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, tot nu toe de lekkerste sushi uit drachten! Top service

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. En het Mochi ijs is een echte aanrader! Hier gaan we zeker vaker bestellen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ga zeker weer bestellen. Mr Sushi heeft er een gevaarlijke concurrent bij!