Beoordelingen van Sushi Station Drachten

Recente recensies

5.0
NGB
15 september 2021

Zat niet veel smaak aan de sushi

Reactie van Sushi Station

Beste Klant, wij vinden dit jammer om te horen we zullen er voor zorgen dat het de volgende keer beter is. mvg team Sushi Station Drachten

Bruin
14 september 2021

Binnen 10 min een bezorger voor de deur. En het was heerlijk!!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Klant, wat fijn om te horen. mvg team Sushi Station

Nicole
13 september 2021

Heerlijk, supervers en supersnel bezorgd. Blij met jullie!

JdV
12 september 2021

Snel bezorgd en prima kwaliteit. Hier bestellen we vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sipke
12 september 2021

Eten was koud, mag de volgende keer iets warmer bezorgd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Sipke, hier zullen we de volgende keer extra opletten. mvg team Sushi Station

Okke
12 september 2021
Mitch
12 september 2021

Sushi lovers box besteld. Was lekker en op tijd geleverd. Moest wel de bezorgen terugroepen om af te rekenen :-) Hij dacht dat ik al betaald had. Enige wat jammer is aan het menu is de sushi met enkel komkommer… die zou ik graag vervangen. Verder heerlijke sushi

Lisan
6 september 2021

Ik had mijn bestelling geplaatst voor 18:45 maar helaas kwam de bezorger al om 18:00 toen ik nog niet thuis was. Gelukkig was er iemand thuis, maar het is wel vervelend!

Sipke
5 september 2021
Tico
4 september 2021

perfect op tijd, smakelijke en mooie sushi! Enige suffe waren de groene plastic nepgrasjes als afscheiding tussen de sushi’s, daar direct mee ophouden!

Petra van Wieren-Polet
4 september 2021

Super lekkere sushi, op tijd bezorgd door een hele leuke vriendelijke jongeman. Top!

Annemiek
4 september 2021

Heerlijke vegetarische sushi gegeten. Ik had geprobeerd om de veganistische opties te kiezen, maar er zat toch nog wat mayonaise op. Maar dat is voor mij niet echt een probleem. Eten was heerlijk en mooi verpakt. De bezorging was super snel (15 min eerder dan de voorspelling) en de bezorger was vriendelijk.

Xxxxxx
31 augustus 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heemels
29 augustus 2021

Nog verser en de vis zou nog zwemmen... Geweldig lekker en super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 augustus 2021

Sushi was te dik en de rijst te glazig. Eerste keer dat ik bij sushi station heb besteld, maar ook de laatste keer. Alternatieven in drachten zijn veel lekkerder.

Sushi fan 🍣
25 augustus 2021

Sushi weer lekker, we hebben wat extra warme hapjes erbij besteld. Weer lekker. Nu nog de bezorger die de huisnummers kan lezen en niet bij de buren aanbelt en iets representatiever is dan joggingbroek en hoodie en capuchon op...dan wordt het perfect

Eric
23 augustus 2021

Heerlijk gegeten en vlot afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjebbo Steenhof
22 augustus 2021

Top. Was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neeltje
21 augustus 2021

Heerlijk! En vlotte bezorging.

Bennie Chener
21 augustus 2021

Alweer super! Bijna mijn stokjes erbij opgegeten. De sushi`s zitten fantastisch in elkaar.

Nynke
20 augustus 2021
Jemma
20 augustus 2021

Beste sushi van Drachten vind ik. Heerlijk en altijd mooi optijd.

Johan
19 augustus 2021

Prima poke bowl, blij dat ik extra tonijn besteld had.

Silke
18 augustus 2021

Heerlijke sushi! T Ruim aanbod in standaard sushibakken.

Tineke bosma
17 augustus 2021

Heerlijk en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
16 augustus 2021

Online besteld, opgehaald stond klaar en smaakte heerlijk

Sanne
16 augustus 2021

Het eten was zoals gewoonlijk goed en de bezorgsnelheid was super. De bestelling kwam zelfs een half uur eerder dan aangegeven. Wat ik wel vervelend vond, was dat de bezorger de opdracht heeft gekregen om contant geld met een stift te controleren. Mijn briefje van twintig bleek volgens de stift niet echt te zijn dus de bezorger durfde het niet aan te nemen. Ook het tweede briefje was volgens de stift niet echt. Dit zorgde voor een zeer ongemakkelijker situatie voor zowel de bezorger als voor mij. Hij heeft het geld uiteindelijk meegenomen en zou het bij het Sushi Station laten controleren. Ik heb er niet meer van gehoord dus ik neem aan dat het geld gewoon echt was (zoals ik ook verwacht had). Ik begrijp dat er kennelijk vals geld in omloop is maar dit is echt niet de oplossing om dat tegen te gaan. Dit geeft klanten het gevoel dat ze niet vertrouwd worden en zet de bezorger ook in een vervelende positie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jol
15 augustus 2021

Overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sumeyra
11 augustus 2021
Saida
11 augustus 2021

Hele goede sushi!

Klooster
11 augustus 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorger, keurig op afgesproken tijd

Jay
10 augustus 2021

Sushi was lekker! De crispy Tuna is echt een aanrader. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Kevin
9 augustus 2021

Super snel en heerlijk.

Anoniem
9 augustus 2021
Noa
8 augustus 2021

Snel en vriendelijke bezorging. Sushi is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saakje
7 augustus 2021
Sam
7 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd!

Tcaique
6 augustus 2021

Super!! Smaakte perfect

Bennie Chener
6 augustus 2021

Gebruiken goede rijst. De sushi is super vers. Als sushi station gaat verhuizen, verhuizen we met hun mee! Hihih

Tcaique
5 augustus 2021

Echt de beste van heel Friesland!!!!!!

Andries
4 augustus 2021

Lekker van smaak en heerlijk vers.

Silke
4 augustus 2021

Heerlijk!

Janita
2 augustus 2021

Sushi van zeer goeie kwaliteit. Elke keer weer een feestje. Prachtig opgemaakt en de smaak is voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bella
1 augustus 2021

Snelle levering en lekkere sushi!!

Elzenga
27 juli 2021

Heerlijk! Alles zo vers, dit proef je. Verreweg de beste Sushi in Drachten.

Tcaique
23 juli 2021

Fantastisch!! De beste van heel Drachten!! Jammer dat je niet binnen kan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia De jong
20 juli 2021
Aad Balm
18 juli 2021

Voortrffelijk in alle opzichten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meldkamer brw
18 juli 2021

Was echt top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
18 juli 2021

Helemaal super. Sneller dan verwacht en super mooi verzorgd! Erg hoge kwaliteit vis ook!!

David
18 juli 2021

Goed gegeten en was mooi op tijd klaar. Tot de volgende keer.

Alie
18 juli 2021

Ik weet niet meer hoe vaak we sushi hebben besteld..... en elke keer weer positieve ervaringen. De sushi is altijd heerlijk en ook eerder bezorgd dan aangeven. Echt een aanrader.

Niels
17 juli 2021

Eerste keer sushi bij Sushistation zeker geen tegenvaller ! Dus voor herhaling vatbaar. Bezorging keurig en op tijd

Bennie
17 juli 2021

Alles weer top! Bezorging weer super snel. De sushi's weer heerlijk. Of er een engeltje op je tong piest. We bestellen zeker weer.

Isabel
15 juli 2021
Velthuis
15 juli 2021

Snelle levering en heerlijke sushi. Een aanrader voor de volgende keer.

Noëlla
11 juli 2021

Het smaakte goed. Alleen hebben ze niet goed naar mijn bestelling gekeken wat er wel en niet op moest. Zo hebben ze wel de masago er op gedaan terwijl ik had aangevinkt zonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jade
11 juli 2021

Voor de prijs helaas niet de beste kwaliteit en combinatie van smaken. De kip in de poke bowl was erg uitgekauwd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
11 juli 2021
Boonstra
11 juli 2021
Menno
11 juli 2021

Vriendelijke service en heerlijke sushi

Inge
11 juli 2021

Heerlijke sushi! Vers, snel klaar en super lekker. Absolute aanrader!

Esmeralda
9 juli 2021

Heerlijke sushi.. goede service en super vers. Ik heb er enorm van genoten! Zeker tot volgende keer

Sjonny
9 juli 2021
Ypma
7 juli 2021

Sushi viel helaas dit keer diverse keren heel makkelijk uit elkaar. Smaak was als vanouds prima!

Reactie van Sushi Station

Beste Ypma, Bedankt voor uw reactie onze chef wil graag veel dingen in de sushi doen waardoor de rijst sneller los gaat laten we zullen hier extra opletten de volgende keer. mvg sushi station drachten

Nick Fonk
6 juli 2021

Heerlijke sushi, en super snelle levering!

Stephanie
6 juli 2021

Super snel. Kwaliteit is constant.

HendriekeM
5 juli 2021

Goede kwaliteit van de sushi en vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!

Koehoorn
4 juli 2021

Heerlijk, en snel😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Koehoorn, bedankt voor uw positieve reactie we zijn blij om dit te horen. mvg Team Sushi Station

Amy
2 juli 2021

Super! Zoals altijd!

Reactie van Sushi Station

Beste Amy, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent. mvg Sushi Station Drachten

Maaike
2 juli 2021

Top

Reactie van Sushi Station

Beste Maaike, Bedankt voor uw reactie. mvg Team Sushi Station

Monique
2 juli 2021

Ziet er super mooi uit, smaakt heerlijk En op tijd klaar en geleverd

Janny roubos
1 juli 2021

Het was heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Maaike
30 juni 2021

Erg snel en heel lekker.

Elzenga
29 juni 2021

Alles net als vorige keer, dikke 👌. Paar minuten dan de doorgegeven tijd, keurig.

Willem
27 juni 2021
Martha
26 juni 2021

Voor de 2e keer bij sushi station besteld omdat de vorige keer zo goed bevallen was. Helaas had deze keer de rijst een bittere bijsmaak die wij niet gewend zijn van sushi. De bezorging was prima in orde en mooi op tijd. Hopelijk is bij de volgende bestelling de rijst weer zoals het hoort.

Ben
26 juni 2021

fantastisch zoals altijd! Heerlijk bereide sushi

Michelle
24 juni 2021

Super lekkere sushi en snel klaar

Reactie van Sushi Station

Beste Michelle, Ons team doet hun uiterste best om alles op tijd klaar te hebben en te bezorgen. mvg Team Sushi Station

Esther Wijbenga
22 juni 2021

Heerlijk! Super snel en dus nog lekker warm!

Irene
22 juni 2021
Corrie
21 juni 2021

Lekkere sushi, smaakvol en gewoon heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Corrie, Bedankt voor uw positieve feedback. mvg Sushi Station

Wim van den Berg
20 juni 2021

Uitstekend smakelijk en alhoewel wat later na een keurig telefoontje een heerlijk biertje en frisje als kadootje. !! Top en herhalen we zeker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaaf
20 juni 2021

Prima eten en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
19 juni 2021
Willem
19 juni 2021
Sushi fan 🍣
19 juni 2021

Het was weer verrukkelijk. We blijven fan van de gemixte boxen (deze x weer de sushi lover box) Aangevuld met wat warme hapjes ruim voldoende voor 3 personen. En de laatste 2x kregen we er een blikje coca cola bij. Zomaar En nu hebben we de spaarkaart alweer vol en hebben weer 10% korting op de volgende bestelling.

Henk Ossentjuk
18 juni 2021

Meer dan prima. Heerlijke sushi. Vol van smaak. Mooi opgediend en keurig op tijd bezorgd. Niets op aan te merken. We bestellen zeker nog een x

Edwin
18 juni 2021

Sushi was uitstekend en de warme hapjes waren heerlijk en nog prima warm

Rieneke
18 juni 2021

Weer super lekker gegeten en snelle bezorging. We gaan zeker weer bestellen.

Stephanie
15 juni 2021

Lekkere sushi en op tijd geleverd

Han
13 juni 2021

Afgehaald, was uitstekend. Wasabi, gember en genoeg soya. De sushi smaakte supervers. Top…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie
13 juni 2021

Echt .. wauw ! Zo Lekker ! Super lekkere sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjonny
13 juni 2021
Gerard
12 juni 2021

Familie box besteld voor drie volwassenen Het was genoeg en zeer zeker smakelijk Hoewel wij wel met z’n allen het idee hadden dat het iets te los gerold was Sushi viel gemakkelijk uit mekaar dat was wel wat lastig , maar smakelijk was het wel ! Genoeg wasabi ,soya, en gember aanwezig

Naraysca Cecilia
11 juni 2021

Zoals altijd heerlijk eten... En als verrassingen een blikje cola cadeau! Toppers!!!

Sam
10 juni 2021

Het was weer heerlijk!!

Rachelle
10 juni 2021

Lekkere poke bowls (met tonijn), grote porties, bezorging zelfs 20 minuten te vroeg

Duy nguyen
10 juni 2021

Snelle levering heerlijke sushi herhaling vatbaar

Angelique
9 juni 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman

Lekker gegeten
8 juni 2021

Bezorging kwam op de tijd die ik had gekozen. Het eten was super lekker alleen omdat het allemaal naast elkaar ligt plakt het af en toe aan elkaar. Maar verder is het heerlijk!

Loesje
7 juni 2021

Goede sushi en fijn dat je al vanaf 10 euro kan bezorgen!

E. van der Horst
7 juni 2021

We hebben een aantal keren sushi besteld bij Sushi Station Drachten en zijn heel tevreden over zowel de sushi als de bezorging. Nette zaak en vriendelijke medewerkers ook.

Reactie van Sushi Station

Beste Evelien, hartelijk dank voor de positieve feedback we zijn blij dat uw heeft genoten. mvg team Sushi Station.

Maaike Veenje
6 juni 2021

Lekkerste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alie
6 juni 2021

Het begint een beetje saai te worden....maar de sushi was wederom heerlijk en weer snel bezorgd. en nog steeds voor herhaling vatbaar. :)

Bennie Chener
6 juni 2021

Echt weer super. Vers net zoals de vorige keer. En netjes na een telefoontje snel bezorgd. Klasse! We bestellen zeker weer.

Frans Slager
6 juni 2021

Heerlijke sushi zoals gewoonlijk, goede service, eten stond klaar op de afgesproken tijd. Oh en de sushi was heerlijk :D

Reactie van Sushi Station

Beste Frans, we vinden het fijn om te lezen dat uw heeft genoten. mvg Sushi Station.

S.
4 juni 2021

Erg lekker en vers. Mooie mix van verschillende boxen. Voor herhaling vatbaar

Sam
4 juni 2021

Het was weer heerlijk! Dank voor de snelle levering.

Tromp
4 juni 2021

Echt zeer goede sushi. Zeer vers. Een aanrader!

Jemma
3 juni 2021

Heerlijk !!

Anja Wekema
2 juni 2021

Heerlijke sushi... Beste van Drachten

Reactie van Sushi Station

Beste Anja, Bedankt voor uw positieve reactie we zijn blij om dit te horen. mvg Sushi Station

Sushi fan 🍣
2 juni 2021

Razendsnel superverse sushi en heerlijke warme hapjes die ook echt warm kwamen. Verslaafd aan de kipspiesjes 🍱🥟. Supersnel geleverd. Binnen 20 minuten al in huis.

Juliette
2 juni 2021

Super lekkere sushi en aardige mensen!

ben
31 mei 2021

zeer verse sushi en vriendelijke bezorger. voor de rest zag de sushibox er verzorgd en lekker uit. ik raad het iedereen aan.

Reactie van Sushi Station

Beste Ben, Fijn dat uw heeft genoten. mvg Sushi Station.

Thomas
31 mei 2021
Rita
30 mei 2021

Super lekker . Echt beter dan verwacht. Wij gaan zeer zeker snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Rita, super fijn om te horen dat uw tevreden bent. mvg Sushi Station.

Naomi
30 mei 2021

Heerlijke verse sushi

A Visser
29 mei 2021

Mankeert niets aan!

SV
28 mei 2021
Anoniem
28 mei 2021
Rianne Ester
26 mei 2021

Super vers en heel erg lekker, we hadden de bestelling ook vlot in huis! Top!

Nick
25 mei 2021

Zoals gewend weer helemaal super

Reactie van Sushi Station

Beste Nick, fijn om te horen dat u heeft genoten. mvg team Sushi Station.

Tessa
25 mei 2021
Lies
25 mei 2021

Vlotte bezorging en verse, gevarieerde sushi

Monique
24 mei 2021
Anoniem
23 mei 2021

Het eten is heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alie
23 mei 2021

voor de 4e keer besteld en ik blijf het zeggen het smaakt weer naar meer.....bestelling wordt ook lekker snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Alie, Bedankt voor u review we zijn blij om te horen dat u tevreden bent. Mvg Sushi Station

Sushi fan 🍣
23 mei 2021

Goed team dat er voor zorgt dat er een fijn product wordt geleverd. Temperatuur warme producten prima, apart in alufolie om het warm te houden. Variatie bij de sushi, sommige lekker spicy. Ziet er verzorgd uit.

Michael Khateb
23 mei 2021

De smaak,en textuur was top! Helaas viel letterlijk elke stukje uit elkaar bij het oppakken met de stokjes. Het was niet strak gerold (slappe sushi dus) daarnaast kregen we maar 1 kleine bakje soja saus en wasabi bij een familie box wat niet voldoende was voor iedereen .

Milja
22 mei 2021

Snelle bezorging! En super lekkere sushi!

Sushi fan 🍣
17 mei 2021

Weer een heerlijke sushi maaltijd. Deze x een kleinere box en wat vega loempia's. Maar nog steeds,bieders x weer, een heerlijke, verzorgde, maaltijd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Sushi Fan, Bedank voor je review en wat fijn dat je onze menukaart verrassend vind. En het is zeker de moeite waard om het uit te proberen. Mvg Sushi Station

Hillanda Branderhorst
16 mei 2021

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hillanda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Alie
16 mei 2021

Derde keer dat we besteld hebben....en weer uitermate tevreden....levertijd veel sneller dan aangegeven en het was heerlijk.....volgend weekend gaan we weer een bestelling plaatsen. :)

Reactie van Sushi Station

Beste Alie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Hilde
16 mei 2021

Erg lekkere sushi en aardig personeel!

Reactie van Sushi Station

Beste Hilde, Bedankt voor je beoordeling en wat fijn om te horen dat je o tevreden bent over ons. Mvg Sushi Station

Gerda
14 mei 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit Opgehaald en kwam binnen in een keurig schone zaak

Reactie van Sushi Station

Beste Gerda, Wat leuk dat je bij ons binnen kwam om te zien hoe wij te werk gaan. We werken elke dag met dagverse producten en onze kwaliteit staat altijd op nr 1. En we zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Sjonny
14 mei 2021

Heel goed

Reactie van Sushi Station

Goedenavond Sjonny, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Helmholt
14 mei 2021

Het was zoals altijd weer heerlijk. Ruim voldoende van alles. De bezorging was ook goed op tijd.

Reactie van Sushi Station

Beste Helmholt, Bedankt voor je beoordeling en we zijn blij o te horen dat u zo tevreden bent over onze menukaart. En natuurlijk ook heel belangrijk dat het mooi op tijd bezorgd is bij u. Mvg Sushi Station

Rieneke
12 mei 2021

Wederom erg lekker,vers en super snel bezorgd. Tot de volgende keer.

Reactie van Sushi Station

Beste Rieneke, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

George
10 mei 2021

Top kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste George, Bedankt voor je reactie. We zijn erg blij met je beoordeling. Mvg Sushi Station

Henk
10 mei 2021

Wederom heerlijk en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Henk, Bedankt voor je beoordeling en wat fijn om te horen dat je onze sushi's zo lekker vind en dat we op tijd zijn met de bezorging. We zien u gauw weer terug. Mvg Sushi Station

Melanie
9 mei 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Melanie, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

Harm Jan
9 mei 2021

Het was echt super heerlijk! Zelden zulke lekkere Sushi gehad! Bezorging was ook erg snel!

Reactie van Sushi Station

Beste Harm Jan, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Rianne
8 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten! Er werd keurig gebeld om te zeggen dat het later werd omdat er een bezorgster was gevallen ( beterschap!) Beste sushi van Drachten!

Reactie van Sushi Station

Beste Rianne, Het spijt ons dat de bezorging iets later werd bezorgd dan aangegeven. Inmiddels gaat het alweer wat beter met de bezorgster. Nogmaals bedankt voor uw begrip en we hopen u gauw weer te zien. Mvg Sushi Station

Janine
8 mei 2021

De sushi was erg lekker en het was op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Janine, Bedankt voor je beoordeling en we zijn er erg blij mee. Mvg Sushi Station

Saskia
6 mei 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Saskia, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

Wierda
6 mei 2021

Weer super vers en lekker. Snelle levering. Op naar de volgende keer.

Reactie van Sushi Station

Beste Wierda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Jeanine
3 mei 2021

Supersnel, superlekker, supergoed!!!! Alles heel vers. Warme gerechten zijn in aluminiumfolie verpakt zodat het gerecht goed warm blijft. Ik bestel nergens anders meer!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Jeanine, Bedankt voor uw recensie. Wat fijn dat u van uw sushi heeft genoten, we zijn blij om dit te lezen! Mvg, Sushi Station Drachten

Emily
3 mei 2021

Heerlijk zoals altijd! En, ook zoals altijd, binnen de bezorgtermijn snel geleverd :) Heel fijn na een lange dienst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Emily, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Alie
2 mei 2021

Voor het eerst sushi besteld bij Sushi Station....het werd al ruim binnen een half uur bezorg....en het was heerlijk....zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Alie, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Sharleen
1 mei 2021

Smaakte heerlijk, fijn dat er zo veel vega opties zijn.

Reactie van Sushi Station

Beste Sharleen, Allereerst bedankt voor je positieve beoordeling. We hebben inderdaad een uitgebreide menu kaart met verschillende keuzes voor ieder wat wils. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Andries
29 april 2021

Prima eten. Vlot klaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Andries, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Bennie en Chener.
28 april 2021

We zijn verrast tevreden. Mooie maat sushi's en heel vers. Ga zo door. 👍👌

Reactie van Sushi Station

Beste, bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat het heeft gesmaakt. Wij zien graag uw bestelling in de toekomst tegemoet :) Mvg, Sushi Station Drachten

Emal
28 april 2021

Supper lekker en snel bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste Emal, Bedankt voor je positieve reactie. Mvg Sushi Station

Wijma
27 april 2021

Erg lekkere sushi, mijn favoriet in Drachten. Vandaag een family box besteld, helaas waren ze de sojasaus, wasabi, gember en eetstokjes vergeten. Bij zo'n box verwacht je toch wel alles erbij te hebben. Gebeld, de dame gaf aan het druk te hebben en vroeg of ik het nog nodig had, binnen 15 minuten als nog sojasaus, wasabi en gember gekregen, sushi maar met bestek gegeten voor een keer.

Reactie van Sushi Station

Beste Wijma, bedankt voor je review. Het was inderdaad erg druk en soms kan het komen dat wij dingen vergeten. Nogmaals onze excuses, we zullen er in de toekomst extra op letten. Mevg, Sushi Station Drachten

Sb
27 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste SB, Bedankt voor je beoordeling. We zien u graag weer terug in onze restaturant. Mvg Sushi Station

Karin
27 april 2021

We hebben allemaal geniet, het was heerlijk.

Reactie van Sushi Station

Beste Karin, Wat fijn om te horen dat jullie er allemaal van hebben genoten. Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

Sushi fan 🍣
27 april 2021

Lekkere schaal sushi classic. Mooi opgemaakt, lekker vers en gevarieerd. Nog wat kipspiesjes (ook heerlijk) en de miniloempia's erbij en we hadden ruim, ruim voldoende voor 2-3 personen.

Reactie van Sushi Station

Beste Sushi Fan, Wat fijn om te horen dat je onze menu kaart zo gevarieerd vind. En natuurlijk ook dat jullie er allemaal van hebben genoten.Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Jennie
27 april 2021

Vriendelijk en heel correct geholpen en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Jennie, We vonden het heel leuk dat u bij ons in het restaurant heeft besteld. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Egbert
27 april 2021

Heel smaakvol

Reactie van Sushi Station

Beste Egbert, Wat fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. We zien u graag weer bij ons terug. Mvg Sushi Station

Sonja
27 april 2021

Vers, smaakvol, mooi gepresenteerd. Op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar ;)

Reactie van Sushi Station

Beste Sonja, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Francyna
27 april 2021

Sushi waren heerlijk. Bezorging keurig op tijd

Reactie van Sushi Station

Beste Francyna, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

An
26 april 2021

Snel geleverd. De sushi was goed gevuld . Voor herhaling vatbaar....

Reactie van Sushi Station

Beste An, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Cyndy
26 april 2021

This is my 7th times ordering from them and I enjoyed my sushi everytime I ordered. Everything taste really good & fresh. The price is cheap compared to the quality. I live in Groningen but I love to order sushi from here and bring it home after work. Really recommended!

Stegink
21 april 2021

Werkelijk de lekkerste Sushi ooit gegeten. Sneller bezorgd dan verwacht. Gewoon top

Reactie van Sushi Station

Beste Stegink, Wat leuk om te horen dat u Sushi Station het lekkerst vind van allemaal. Daar zijn we heel blij mee. Mvg Sushi Station.

Anja Wekema
18 april 2021

Paar keer eerder besteld, toen was het super. Nu vond ik de rijst van de sushi roll niet lekker, alsof het niet gaar was. De rest was prima. Toch wat een tegenvaller, omdat ik sushi station tot nu de beste van Drachten vond.

Reactie van Sushi Station

Beste Anja, We vinden het erg vervelend dat het bij u zo tegen was gevallen. Gelukkig zijn we telefonisch tot een goede oplossing gekomen. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Kennet
17 april 2021

Lekker gegeten!

Reactie van Sushi Station

Beste Kennet, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Bloemberg Gert
15 april 2021

Heerlijke sushi. Paar minuten later, maar dat werd prima aangegeven. Zeer tevreden.

Reactie van Sushi Station

Beste Gert, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We doen onze uiterste best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Sandra
13 april 2021

Alles was prima, goed gevulde poke bowl alleen vond ik de rijst wat te hard waardoor het wat droog was.

Reactie van Sushi Station

Beste Sandra, Dank voor je recensie, wat jammer dat de rijst in de pokebowl wat te hard was en daardoor droog was. Wij doen ons best om goede sushi rijst te leveren. Dank voor uw feedback. Mvg, Sushi Station Drachten

Tessa
13 april 2021

Heerlijke sushi en keurig op tijd!

Reactie van Sushi Station

Beste Tessa, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze kwaliteit en services. Mvg Sushi Station Drachten

Frans Slager
13 april 2021

Heerlijke, verse Sushi, vriendelijk personeel en fijn dat ze ook op maandag open zijn. We hebben heerlijk genoten van deze maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Beste Frans, dank voor uw recensie. Wat fijn om te horen dat het goed bevalt, daar worden wij blij van. Mvg, Sushi Station Drachten

Van de veen
12 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Van de Veen, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Nadia
12 april 2021

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Nadia, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Perquin
11 april 2021

Het was prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Perquin, Bedankt voor je positieve beoordeling. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Sjonny
11 april 2021

Heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Sjonny, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Tom
10 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Tom, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Heemels
10 april 2021

Oishī o sushi, yame rarenai! Subarashī ryōri o arigatō..

Reactie van Sushi Station

Rebyū arigatōgozaimasu. Jikai made sushi-ya de

Daphne
10 april 2021

Snel klaar en erg lekker!

Reactie van Sushi Station

Hallo Daphne, dank voor je review. Wat goed dat u tevreden bent over onze sushi. Mvg, Sushi Station Drachten

Sushi fan 🍣
10 april 2021

Het was weer top! Heerlijk, gevarieerd. Ook de warme hapjes uitstekend. En 20 min voor de verwachtte tijd bezorgd. Dus lekker snel smullen!

Reactie van Sushi Station

Beste Sushi fan, Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van onze sushi en ook tevreden bent over de bezorging! Mvg Sushi Station Drachten

Visser
9 april 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd, aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste, wat fijn dat u ons aanraadt. Daar worden wij blij van, bedankt! mvg, Sushi Station Drachten

Sk
9 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste SK, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Wing-Ha
8 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Wing Ha, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Sanna
7 april 2021

Voor herhaling vatbaar!! Vers en vol smaak!

Reactie van Sushi Station

Beste Sanna, Dank voor je complimenten, wij zien uw bestelling in de toekomst graag tegemoet! Mvg, Sushi Station Drachten

Marcel
7 april 2021

Heerlijke sushi. Bezorger is zeer vriendelijk

Reactie van Sushi Station

Hoi Marcel, bedankt voor je review. Onze bezorgers doen hun uiterste best om de bestelling te leveren. Wij zullen het doorgeven. Mvg, Sushi Station Drachten

Henk Wim
6 april 2021

Snel bezorgd en erg lekker. Gaan we vaker doen.

Reactie van Sushi Station

Beste Henk Wim, Wat fijn dat het erg lekker was. Goed om te horen, dank u wel. Mvg, Sushi Station Drachten

Isabel
6 april 2021

Erg snel en lekker! :)

Reactie van Sushi Station

Beste Isabel, dank je wel voor je leuke review. Fijn om te horen, bedankt! Mvg, Sushi Station Drachten

Lucas
5 april 2021

Was prima. Iets later bezorgd dan afgesproken maar werd keurig voor tijd gebeld. Kwaliteit is goed!

Reactie van Sushi Station

Beste Lucas, fijn dat je tevreden bent. Goed om te horen! Mvg, Sushi Station Drachten

Patricia
5 april 2021

Heerlijke sushi en supersnel bezorgd. Duimpjes omhoog.

Reactie van Sushi Station

Hallo Patricia, goed om te horen dat het u bevalt. Onze bezorgers doen hun best om zo snel mogelijk de bestelling te leveren. Bedankt! Mvg, Sushi Station Drachten :)

Sjonny
5 april 2021

Prima weer.

Reactie van Sushi Station

Beste Sjonny, Wat leuk dat je weer bij ons hebt besteld. We hopen dat je er lekker van hebt genoten. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Andries
5 april 2021

Prima sushischotels, we hebben er van genoten. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Andries, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

ellen lagerveld
5 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Ellen, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

George
4 april 2021

Super kwaliteit!

Reactie van Sushi Station

Beste George, Wat fijn om te horen dat u onze kwaliteit super vind. Mvg Sushi Station

Ryu
3 april 2021

Was weer lekker, beter dan Mr.sushi. Keep the rice soft, erg belangrijk bij sushi!

Reactie van Sushi Station

Hoi Ryu, fijn dat de sushi bevalt. Wij zien uw bestelling in de toekomst graag tegemoet! Mvg, Sushi Station Drachten

Jay
2 april 2021

Bezorging was op tijd en de bezorger was heel vriendelijk. Sushi is heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Jay, Dank voor uw bestelling en wat fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Wij zien uw bestelling in de toekomst graag tegemoet! Mvg, Sushi Station Drachten

Sjoukje
2 april 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Sjoukje, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Myrtge
31 maart 2021

Weer top!

Reactie van Sushi Station

Beste Myrtge, Bedankt voor je positieve beoordeling. Mvg Sushi Station

Monique
30 maart 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Monique, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Helmholt
29 maart 2021

Hele vlotte levering en dat op zondag. Alles was super vers en lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Helmholt, bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze sushi en service. Mvg, Sushi Station Drachten

Tjitske Houkema
29 maart 2021

Heerlijke sushi, vriendelijk personeel en op tijd klaar. Een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Tjitske, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Sushi fan 🍣
29 maart 2021

We hebben (weer) genoten van de sushi lover box aangevuld met enkele warme hapjes. Alles was uitstekend! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kyra
29 maart 2021

Heerlijke sushi. Niet droog en goede kwaliteit en prijs verhouding. Levering op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Kyra, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Haringsma
28 maart 2021

Snelle bezorging in de spitstijd in het weekend, producten vers en netjes verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Haringsma, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Richard
28 maart 2021

Goede service. Vriendelijke bediening. En natuurlijk het voornaamste, het eten was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Richard, wat fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Daar worden wij heel blij van. Mvg, Sushi Station Drachten

Heide
28 maart 2021

Heerlijke sushi ! Echte aanrader !

Reactie van Sushi Station

Beste Heide, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

l.duinkerken
27 maart 2021

correcte en stipte bezorging

Kathalyne
26 maart 2021

Snelle levering door een hele aardige bezorgster. Wij hadden de Crispybox besteld en die was erg lekker! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Station

Beste Kathalyne, Bedankt voor de review, onze bezorgers doen hun best om de bestelling te bezorgen. Fijn dat het goed klikte, wij zullen het doorgeven. Bedankt :) Mvg, Sushi Station Drachten

Sjonny
26 maart 2021

Super

Milja
25 maart 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Milja, Bedankt voor je beoordeling. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Nadi
24 maart 2021

Weer heerlijk gegeten ! Toppers

Reactie van Sushi Station

Beste Nadi, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Fred
22 maart 2021

1. Op tijd klaar 2. Correcte bediening 3. Goed verzorgd, compleet met sauzen 4. Is lekker Minpuntje: geen pinbetaling / contactloos betalen mogelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Hoi Fred, Fijn dat u van onze sushi heeft genoten. Omdat wij net open waren hadden wij nog geen pinapparaat. Gelukkig is het nu mogelijk om bij ons te pinnen. Mvg, Sushi Station Drachten

Myrthe
21 maart 2021

Zo als gewoonlijk weer super! Blijft aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Myrthe, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Nel
21 maart 2021

Was echt super lekker en snel gebracht top

Reactie van Sushi Station

Beste Nel, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

J. C. Van der Weide
21 maart 2021

Lekkere sushi en keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Sushi Station

Beste J.C. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Nic
20 maart 2021
Reactie van Sushi Station

Beste Nic, Bedankt voor je beoordeling. Tot de volgende keer. Mvg Sushi Station

Jeanine
20 maart 2021

Supersnel geleverd, heerlijk gegeten!!! Ik ben fan

Reactie van Sushi Station

Beste Jeanine, Wat super leuk om te horen dat je fan van ons bent. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Cyndy
20 maart 2021

My new favorite sushi place. They have delicious sushi, everything fresh, packed good, good value for the price. Definitely recommended.

Reactie van Sushi Station

Hi Cyndy, thank you for your review. We are very happy to hear that you liked the sushi, thank you! Kind of regards, Sushi Station Drachten

A. Veenstra
20 maart 2021

Was wederom perfect alles vers en snel geleverd toppie

Reactie van Sushi Station

Beste Veenstra, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

Stephen
18 maart 2021

Super snelle bezorging! Sushi is ook lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Station

Beste Stephen, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

anoniem
18 maart 2021
Reactie van Sushi Station

Beste, Bedankt voor je beoordeling. Mvg Sushi Station

Wiep Hengst
18 maart 2021

Het personeel was erg vriendelijk en het eten was onwijs lekker. Wij hadden de sushi lover box, alles was heerlijk! Wij hebben ons nieuwe vaste sushirestaurant wel gevonden!

Reactie van Sushi Station

Beste Wiep, Wat super leuk om te horen dat wij jullie nieuwe favoriet zijn geworden. Daar zijn we echt heel blij mee. Mvg Sushi Station

Anita
18 maart 2021

Heerlijk!!! Super lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Anita, Wat fijn om te horen dat u het zo heerlijk vond. Mvg Sushi Station

Sushi fan 🍣
18 maart 2021

Het was weer heerlijk! De sushi lover schotel, altijd ruim voldoende voor ons!

Reactie van Sushi Station

Beste Sushi Fan, Onze Sushi Lover is onze populairste schotel en de Family Deluxe Box is ook een aanrader vol met diverse smaken. We horen graag van u wat uw favoriet is. Mvg Sushi Station

Amira
17 maart 2021

Fantastische sushi, super vers en heerlijk bereid! Wij zullen zeker vaker gaan bestellen too kwaliteit sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Amira, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze services en kwaliteit. We kijken er naar uit om je gauw weer terug te zien. Mvg Sushi Station

HedZer
16 maart 2021

Helemaal top Ik hoop dat de kwaliteit zo goed blijft.. de bezorging was netjes op tijd. Met een woord geweldig

Anoniem
15 maart 2021
Myrna
15 maart 2021

Snel bezorgd en erg lekker. Ik ben om

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
15 maart 2021

Heerlijke en super verse sushi. Wij hebben ervan genoten en zijn vanaf gisteren vaste gasten geworden. Tot snel.. Met complimenten, Henk en Natasja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heemels
14 maart 2021

Sushi met een "S". Lekkere en verse sushi en sashimi. Goed verzorgde box en bestelling goed gecommuniceerd. Vriendelijk personeel en correct geholpen. Voor herhaling vatbaar, reken maar!

Roelie Van Der Veen
13 maart 2021

We hebben weer erg genoten. Het stond klaar op de tijd die we doorgegeven hadden. Kunnen geen verbeterpunten bedenken.

Edwin
13 maart 2021
Jannieke
13 maart 2021

Heerlijke sushi! Maar mag iets minder van die kruimels boven op. Voor de rest top! Precies op tijd.

Anoniem
12 maart 2021

Heerlijke sushi ! Zo vers heb ik nog nooit gehad

Nadi
12 maart 2021

Super goede en snelle service. Heerlijk gegeten! Aanwinst voor Drachten

Dijkstra
12 maart 2021

👌😃

A. Veenstra
12 maart 2021

Voor de 1ste keer besteld bij sushi station Zeker een aanrader alles heerlijk vers en uitstekend van smaak. Zeer snelle levering. 2x 5 sterren

Rieneke
12 maart 2021

Was weer heerlijk,en snelle levering. Ook de crispy tuna geprobeerd en dat is zeker een aanrader. Wij bestellen snel weer een keer.

José La Fleur
11 maart 2021

Super lekkere verse sushi! Op tijd bezorgd.

Francyna Matulessy
11 maart 2021

Sushi waren heerlijk en bezorging was ruim op tijd

Kim
10 maart 2021
Ronald
10 maart 2021
Aardema
9 maart 2021

Was heerlijk, alleen jammer van die plastic grasjes, hoeft niet joh 😜.

Frank
9 maart 2021

Heerlijke sushi besteld dikke 10

Leonie Poortman
8 maart 2021

Ik ben verwend want ik ben in Japan geweest en sindsdien is het moeilijk om echt goede sushi te vinden, zeker in Friesland. Maar bij Sushi station in Drachten is de sushi echt fantastisch en voel ik me weer even alsof ik in Japan ben. Echt een aanrader!

Witjes
8 maart 2021

Sushistation nieuw in Drachten, dat moesten we als sushi liefhebbers testen. Prima te eten maar naar onze mening niet zo lekker als bij ons oude vertrouwde adres...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
7 maart 2021

Echt heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tho
7 maart 2021
Chantal
7 maart 2021

Heerlijk!

Sj. M
7 maart 2021

Zag er goed verzorgt uit en het was heerlijk

Haanstra
7 maart 2021

Perfect

Berry
6 maart 2021

Geachte, ondanks het feit dat de smaak van mijn unagi Don prima was, heb ik toch een opmerking over de hoeveelheid. Voor 12,95 is de hoeveelheid echt onvoldoende voor een volwassen man. Dit is een portie die mijn kinderen van 8 krijgen. Voor de 3 kleine schepjes rijst aangevuld met een paar stukjes komkommer is dit wel erg weinig. Ik hoop dat dit toch beter kan.

Joke
5 maart 2021

Het was super, heerlijke sushi, ik had de country box en de crispy box en zeewiersalade, wij hebben genoten.

Wijma
5 maart 2021

Super snel geleverd! Heerlijke sushi en zag er goed uit. Gaan zeker vaker bestellen.

Johanna
5 maart 2021
Bergsma
4 maart 2021

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling!

Andries
3 maart 2021

Lekker en goed verzorgd. Stond precies op tijd klaar.

Alycia
3 maart 2021
Jeanine
2 maart 2021

Supersnel en superlekker!!! Jammer van de bezorgkosten.

Veenboer
1 maart 2021

De verjaardag van mijn dochter Lotte gevierd met sushi . Iedereen vond het heerlijk! We gaan zeker vaker bestellen bij Sushi Station.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 maart 2021

Een grote aanwinst voor Drachten, super vers en goede snelle service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilda
28 februari 2021

Heerlijke sushi en je proeft dat het vers is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nebbe Ciric
28 februari 2021

Super! Heel lekker en mooi op tijd👌🏼

j.dejong
28 februari 2021

heerlijk eten.lekker vers

Luters
28 februari 2021
Erwin
28 februari 2021

Heerlijke sushi en keurig optijd geleverd. Zeker voor de herhaling vatbaar.

Christina
28 februari 2021

Top! Vers en lekker!

Maria
28 februari 2021

Heerlijk! Vers en goede kwaliteit! Ik had een Pokebowl besteld, en kreeg er zomaar wat sushi gratis bij. Zo leuk en lekker! Bedankt, ik bestel zeker hier nog een keer!

Sushi fan 🍣 dag 2
28 februari 2021

Heerlijke sushi. Wat verschillende (crispy) varianten uitgekozen. Ook wat warme hapjes besteld als de siu mai en de de luxe garnalen springroll. Lekker op smaak en met pittig sausje. Prima, wederom!! Volgende x maar de pokebowl proberen. Weer opgehaald dus nog geen bezorgervaring. Maar ja, we zijn dan ook bijna buren!

Dennis
28 februari 2021

Zeer schnelle bezorging. Sushi is anders dan hun concurrenten. Je vind het lekker of niet. Wijzelf vonden de sliertjes komkommer iets minder. Verder alles goed verzorgd en vers.

Ylona
28 februari 2021
Sjonny
27 februari 2021

Heel goed

Amy
27 februari 2021

Heerlijk!! En snel bezorgd!

Daan
27 februari 2021

Opnieuw heerlijk, precies zoals verwacht. We aten er met 4 personen van helaas maar 2 stokjes! Bestek nodig. Deed aan de smaak niet af...

Carlijn de Boer
27 februari 2021

Aanwinst voor Drachten Vers en goede kwaliteit sushi Heerlijk gegeten. Anders sushi bedrijven in Drachten zijn voor ons vanaf verleden tijd . Goede service , klantvriendelijk Geen lange wachttijden Echt een aanrader !!

Silvia
27 februari 2021

De sushi was behoorlijk smaakloos vergeleken met soortgelijke afhaal keten. Viel helaas erg tegen.

Grietje
26 februari 2021

Het was helemaal top!!! Smaakte heerlijk. Snelle bezorging!

Jay
26 februari 2021

Goede service en door een vriendelijke bezorgster bezorgd. Sushi en Mochi was echt super!

Sushi fan 🍣
26 februari 2021

Wauw, wat een aanwinst voor Drachten. Heerlijke sushi, gevarieerd (we hadden de sushiloverbox besteld) mooi gepresenteerd, voldoende voor 2, vriendelijke bediening bij het ophalen. En een extraatje omdat ze net open zijn.

TJ
26 februari 2021

Heerlijk pakket (classic box), we hebben met z'n 2'en alles lekker opgegeten. Verrassing was de Chuka wakame (zeewier salade), heeeerlijk!

Wim vd Berg
26 februari 2021

Prima kwaliteit mooie producten keurige bezorging zeer welkom in Drachten !

y.m.
26 februari 2021

Heerlijk gegeten en personeel zeer behulpzaam en vriendelijk..voor herhaling vatbaar

Fardau
26 februari 2021

Lekker en goed! Levering ook prima.

Remke
26 februari 2021

prima kwaliteit en goed geprijsd toebehoren prima verzorgd en veel keuzes

Drachster
26 februari 2021

De sushi was heerlijk. Er zat genoeg soja, wasabi en gember bij wat ook top was. Geweldig genoten en zeker een aanrader!

Sjonny
25 februari 2021

Dikke prima. Gaan we zeer zeker vaker doen

Wierda
25 februari 2021

Erg lekkere sushi,zag er verzorgd en netjes uit. Super snelle bezorging.

Max
25 februari 2021

Super goede en lekkere sushi! Mooie zaak! Vele malen beter dan Mr. Sushi