Beoordelingen van Sushi Station Drachten

Recente recensies

5.0
TCaique
14 mei 2022

Weer perfect!!!

Jacoba Bron
12 mei 2022
Maaswinkel
8 mei 2022

Heerlijke sushi !,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
7 mei 2022

Heerlijk vers en bezorging was ruim op tijd.

Jeroen
4 mei 2022

Perfect

Evert
2 mei 2022

Goed product en Levering op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian Velthuis
2 mei 2022

Snelle bezorging, super lekker!

Lilian Velthuis
28 april 2022

Snel en ontzettend lekker!

Bolle Jos
28 april 2022
TCaique
26 april 2022

Omg echt heerlijk!!!

Bosma
25 april 2022

Tijd erg lekkere Sushi en bezorgtijd ook altijd zoals aangegeven of eerder. Heel tevreden

Bolle Jos
25 april 2022

Jazeker het eten was weer magistraal 4x vertikaal! Dik in orde Josje buikje weer vol! Bedankt hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Legoconcurrent
24 april 2022
J. Kooistra
24 april 2022
Andree
23 april 2022

Heerlijke sushi en precies op tijd. Dikke 5 sterren

Remke
21 april 2022

Heerlijke sushi en mooi verzorgd. Snelle bezorging ook. prima

Wietze
19 april 2022

Had diverse maki. Maar de smaak en opbouw was niet zoals we gewend zijn als van een ander sushi restaurant. De dochter heeft veel laten staan en is toch een liefhebber.

Marja
18 april 2022

Verse en heerlijke sushi!

Mariëtte
18 april 2022

Eten was heerlijk. Bezorging was 20 minuten te laat. Fijn dat ik hier wel over gebeld ben.

M
18 april 2022

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
17 april 2022

Enorm snelle levering en weer heerlijk gegeten! Als je het mij vraagt beste sushi van Drachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
16 april 2022

We deden een last minute bestelling, erg blij dat we zelfs om 21:00 nog konden ophalen. En het was heerlijk! Wel jammer dat jullie niet bezorgen in donkerbroek.. 😉

TCaique
15 april 2022
Bolle Jos
14 april 2022

Ja Bolle Josje was weer blij verrast! Gewoon zo doorgaan!

George
11 april 2022

Family box met vier personen en 1 flesje soja saus? Na belletje snel extra gebracht! Goed gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
10 april 2022
Andries
10 april 2022

Lekker en mooi op tijd klaar

Anita
7 april 2022

Keer op keer TOP!!

M. De Vos
29 maart 2022

Wij hadden de lovebox. Sushikwaliteit supervers. Bezorging altijd in orde. Er zitten wel een paar hele grote sushi's bij, lastig om te eten. Moet eigenlijk in een hap, maar bijna niet te doen, want dan vallen ze uit elkaar. Misschien de grote iets kleiner maken. Verder dik in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
27 maart 2022

bezorging op tijd. Kwaliteit top!

Bosma
27 maart 2022
Bolle Jos
27 maart 2022

Jahaa het station had weer lekker gekookt voor Josje. Jos had zelfs wat over zoveel was het, Josje zijn parkiet Bolle Coco heeft ook nog wat gehad die vond het ook lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henna
27 maart 2022

Heerlijke verse sushi’s 😋😋👍🏽👍🏽

M van Dam
27 maart 2022
Ilse Elsenga
26 maart 2022
M
23 maart 2022

Heerlijk, voor mij het beste sushi bezorg en afhaal punt hier in Drachten!!

Sabine
23 maart 2022

Heerlijk!

Mulder
23 maart 2022

Zalm is super vers. Goede kwaliteit sushi. Kreeg er zelfs speciale stokjes bij met een elastiekje ertussen. Zo is het makkelijker om hier mee te eten. Attent.

Lily
22 maart 2022

Geweldige sushi, zoals gewoonlijk! Heerlijk vers en goed voorbereid! De mochi was ook zeer lekker ;)

Karin
20 maart 2022

Heerlijk gegeten, verse sushi, mooie tonijn etc. Aanrader in Drachten!

Rieneke Wierda
20 maart 2022

Heerlijke verse sushi weer erg van genoten. Bezorging was netjes op tijd. Tot de volgende keer.

DK
19 maart 2022
Jay
19 maart 2022

De sushi was heerlijk zoals altijd en de presentatie ziet er elke keer geweldig uit. De bezorger was ook vriendelijk. Ga zo door!

D
16 maart 2022

Goed van smaak!

Herma
16 maart 2022

Als je ziek thuis zit en dan toch wat lekkers kan eten, dan is hier bestellen zeker een goeie

Sushifan 🍣
15 maart 2022

Lekkere gegrilde zalm en tonijn en een heerlijke sushi vanuit de sushi box. Goed vers en razendsnel geleverd. Zelf opgehaald deze keer.

Heerlijk weer!
14 maart 2022
S
14 maart 2022

Altijf super snel en heerlijk🙌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Stuivenberg
13 maart 2022

2 stukjes tonijn rook niet lekker en proefde vreemd we hebben de rest van het tonijn later staan .

Marijke
13 maart 2022

De bezorging was sneller dan verwacht, helemaal top. Wat daar tegenover stond was dat de sushi niet netjes afgewerkt was. Het zag eruit alsof het snel in elkaar geflansd was. Erg jammer. Dan had ik liever iets langer gewacht en nette sushi gekregen. Volgende keer beter hoop ik.

Simone
11 maart 2022

Lekkere sushi voor een goede prijs en snel bezorgd

Egbert
7 maart 2022

Heerlijk vers en vol smaak

M van der Vegt
6 maart 2022

De kenners van sushi beoordeelden deze gerechten als zeer goed en mooi gemaakt. Alles werd enthousiast verorberd in recordtempo.

Robert de Roos
6 maart 2022

Helaas was de wasabi en de stokjes vergeten deze keer. De smaak is echter fantastisch.

Corina van der Toorn
6 maart 2022

De sushi was heerlijk! Miste helaas de site dish, mini loempia's en de hot special mix (gamba's en yakatori sticks)

Sonja
4 maart 2022

Tot nu toe 3x besteld, de sushi is vers en de hapjes warm. Ook snelle bezorging. Beter dan de concurrent 👍🏻.

M. S.
1 maart 2022
I Piek
1 maart 2022
Lonte
28 februari 2022
Wim
28 februari 2022
Wessel
27 februari 2022

Alles was prima in orde en super heerlijk

Rieneke
26 februari 2022

Helaas deze keer geen 5 sterren. Dat komt omdat het deze keer wat rommelig was ook waren ze wat kleiner dan anders. Wel super lekker en vers en de bezorging was netjes op tijd ondanks problemen met de ketting.

Sandra
26 februari 2022

Crispybox besteld. Alles heerlijk behalve de sushi met zalmsalade! Al eerder meegemaakt dat deze niet goed smaakte. Jammer.

Chantal
25 februari 2022

Altijd heerlijk!

K.
25 februari 2022

Was erg jammer. Keer eerder gehaald toen was het lekker. Nu amper rijst echt supper veel van alles ingegooid waardoor de smaken niet meer lekker waren. En het proefde erg eentonig. Kip was in zulk dunne reepjes gesneden dat je alleen beslag at, wat erg hard was. Heel jammer dit. Zonde van je geld.

Mirjam
24 februari 2022

Altijd vers producten,wederom heerlijk gegeten!

Sushifan 🍣
24 februari 2022

Een wat latere bestelling heel snel geleverd! Het smaakte prima! We hadden ook meerdere (gefrituurde) warme hapjes. Die waren prima. Op naar de volgende x en dan weer wat meer (signature) sushi.

Sietze
23 februari 2022

De tonijn was niet goed. Deze leek wel wat van oudere datum dan vers? Daarnaast was de sojasaus vergeten.

Gaauwe Reitsma
21 februari 2022

Echt heerlijke sushi, haal het nooit meer ergens anders, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jacob
21 februari 2022
Jan
20 februari 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja van der Heide
19 februari 2022

Het was heerlijk, super vers en bezorging was sneller dan verwacht...top!

Juan
18 februari 2022

Top shushi!

Sophie
18 februari 2022

Heerlijke sushi! Topkwaliteit!

Naomi
17 februari 2022

Heerlijke sushi, lekker vers...echt kleine kunstwerkjes :)

Marielle
14 februari 2022

Op tijd klaar bij afhalen en heerlijk sushi gegeten

Spaan
14 februari 2022

Super lekker zoals altijd!

K.Braaksma
14 februari 2022

Het was een mooie box en het was weer heerlijk,kwaliteit uitmuntend. Bezorging netjes en beleefd en op tijd

Mir
13 februari 2022

Heerlijk verse sushi. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert de Roos
13 februari 2022

Fantastische Sushi! Ben helemaal om.

Carlijn de Boer
12 februari 2022

Helaas nu voor 2e keer bestelling niet helemaal goed . We hadden expliciet gevraagd geen Tonijn en toch Tonijn. Ook geen eetstokjes bij bestelling. Valt ons op dar als het drukker het dan mis kan gaan met bestelling. Ondanks sushi verder prima en smakelijk is .

Thea Lindeboom
12 februari 2022

Super sushi! Veel keus, en vriendelijke en snelle bezorging

Leonie
12 februari 2022

Erg lekkere en gevarieerde sushi..

Jeroen
12 februari 2022

Sushi erg lekker, maar te weinig soja saus en de sushi porties zijn iets te groot.

Jan
10 februari 2022

Ruim op tijd klaar en heerlijk sushi gegeten

Emily
10 februari 2022

Heerlijk en super snel bezorgd ;) geen klachten.

Sam
8 februari 2022

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietze
8 februari 2022

Prima Sushi en zeer goede poke bowl en don.

A de Vries
6 februari 2022
Esther Wijbenga
6 februari 2022

Heerlijk! Warm en snel bezorgd!

De Haas
6 februari 2022

Zelf geen fan van gebakken uitjes op sushi. Kwaliteit is echt wel goed! Ook de shasimi was heerlijk

A
5 februari 2022

Super!! lekker op tijd en vriendelijke mensen

Alie Reitsma-Jongsma
1 februari 2022

Zo als altijd goed! Goed gevuld. Heerlijke rijst! Komkommer erg droog.

Herma
29 januari 2022

Voor eerste keer besteld, was blij dat jullie bij ons konden bezorgen. Heerlijk gegeten

Bolle Jos
29 januari 2022

Jaaaaa Bolle Josje heeft buikje weer rond! Het station had weer lekker hapje voor Josje gemaakt!

Bennie
28 januari 2022

Net zo lekker als altijd. Complimenten aan de kok.

Smit
28 januari 2022

Complimenten. Snelle levering en exact volgens schema. Zo prettig. En die ene keer dat de levering wat vertraagd was ( overigens een klein half uurtje) werd ik netjes gebeld en werd het nieuwe tijdstip ook gehaald. Zo veel beter dan die andere club in Drachten (Mr.xx). Sushi kwaliteit is ook heel constant en erg lekker.

Wieger
26 januari 2022

heerlijke sushi!

Smit
26 januari 2022

Sushi viel uit elkaar en sommige stukjes waren erg scherp, terwijl dit niet in de beschrijving stond. Heel jammer.

JW
25 januari 2022

Heerlijke sushi, maar een tegenvaller was dat, ondanks dat ik vooraf duidelijk gevraagd had of de sushi met vis apart verpakt kon worden omdat iemand een visallergie heeft, dit niet gebeurd is. Eén persoon heeft dus niet kunnen genieten van de sushi!

Abata
25 januari 2022

Snelle levering en erg lekkere sushi! We gaan zeker nog een keer bestellen!

Bruinenberg
23 januari 2022

Altijd erg lekker en vers… we hebben er weer van genoten

Nikolai
22 januari 2022

Lekker! Bedankt! Netjes! Vriendelijk personeel!

Bolle Jos
22 januari 2022

Bolle Josje heeft buikje weer rond! Heerlijk! Bolle Josje blij!! Bedankt het Station! Afzender: de Bolle Costa Rica

M. de Vos
22 januari 2022

Heerlijke, verse en gevarieerde sushi. Bestelling was bij ophaal precies op tijd klaar. Dus verser kan niet. Eerder een keer laten bezorgen en waren toen zelf een kwartier vroeger dan besteltijd. Nog nooit meegemaakt. Top sushi adres !

Sandra
22 januari 2022

Heerlijk verse sushi, echt top!

Leo Hoekstra
21 januari 2022

Top service , snel en top kwaliteit

Delgado
18 januari 2022
Johnnie
17 januari 2022

Precies optijd en het eten was goed. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
16 januari 2022

Heerlijk gegeten, bestelde voorheen regelmatig bij een ander, maar sinds ik hier een paar keer besteld heb, wil ik niet meer anders. Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilit
16 januari 2022
jakob
16 januari 2022
Sherina
16 januari 2022
leetah
15 januari 2022

heerlijke sushi en sashimi

Coen Broekhof
15 januari 2022
Johanna
15 januari 2022
Prima sushi en een mooie aanbieding
14 januari 2022

Top

Anoniem
14 januari 2022

Had opmerking geplaatst voor bezorger, was niet gelezen. Jammer. Navigatie klopt namelijk niet, werd keurig gebeld door bezorger waarna hij alsnog naar juiste adres fietste.

Marianne
12 januari 2022

Super op tijd geleverd, en de sushi was echt heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gerard
10 januari 2022

Levering binnen de aangegeven tijd. Super lekker. Op dit moment een aantal scherpe aanbiedingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bolle Jos
10 januari 2022

Bolle Josje heeft buikje weer rond. Maar het station was de extra bestelde gember vergeten. Het station moet dat volgende keer maar even goed maken met Josje ok.

Andre Pool
9 januari 2022

Heerlijke sushi, ruime keuze, en zeker niet duur.

Anoniem
9 januari 2022

Lekkerste sushi van heel drachten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieke
8 januari 2022
N.
8 januari 2022

Wederom heerlijk

Jacob
6 januari 2022

Heerlijk vers en snelle services. Ik zou mijn vrienden familie zeker hier positief over vermelden.

Ev
6 januari 2022
Sushifan 🍣
6 januari 2022

Deze ene x moesten we wat langer wachten dan gebruikelijk op een woensdag avond. Het duurde inderdaad de geplande 55 minuten. We hebben lekker gegeten van de verse zalm en tonijn en coquilles. Daarnaast een combi sushi en enkele warme hapjes. De zoetzure komkommer salade is er heerlijk bij. Weer heerlijk gegeten. En nu de stempel kaart vol en dus volgende x 10% korting 🎉

Mark
6 januari 2022

Erg matige rijst in de pokebowl, bestelling half uur later dan vooraf aangegeven. Daar werd overigens wel via telefoon netjes contact voor opgenomen om ons te informeren.

Tineke
5 januari 2022

Het was erg teleurstellend dat het eten bijna twee uren na het bestellen pas bezorgd werd, zonder enige communicatie van Sushi Station. Ook waren de gyoza en de curry triangles koud. Het was fijn geweest als er op z’n minst even gebeld was met de mededeling dat de bestelling later zou komen dan in de bevestigingsmail stond. Jammer.

Elly Weert van
5 januari 2022
Henk
4 januari 2022

Fantastisch lekker en de box zag er prachtig uit.

Cindy
3 januari 2022

Lekker sushi gegeten vanavond. Mooi vlot geleverd.

Mirjam
3 januari 2022

Heerlijk gegeten!!

Anoniem
3 januari 2022

Hier vooruit besteld in onze vakantie. Prima sushi, lekker vers en smaakt zoals het eruit ziet!

Anneke
2 januari 2021
Rik
2 januari 2021

Verschillende soorten sushi en hapjes afgehaald en we hebben heerlijk gegeten. Helaas was de Takami vergeten, hierover zijn we nog gebeld door Sushi Station waarna alles ook zeer net afgehandeld is. Ontzettend attent en aardig personeel, en ook nog eens heerlijke sushi.

Janny Pool
2 januari 2021

Ik heb geen opmerking bezorging dikke 10 en kwaliteit ook een dikke tien we hebben er met elkaar van genoten zag er zeer verzorgd uit. Echt een aanrader. 👍👍👍

Esther
1 januari 2021

Perfect en heerlijk

Minke Aardema
1 januari 2021

Het zag er weer fantastisch uit en smaakte heerlijk!

Kirsten
31 december 2021

Heerlijke sushi

Aimee
31 december 2021

Super lekkere sushi! Altijd op of rond het juiste tijdstip. Vriendelijke mensen . Top !

M
31 december 2021

Nom nom nom nom nom. Echt gewoon heerlijk!!!

Siemen jan
30 december 2021
Marcel
30 december 2021

Niets op aan te merken!

Van der Knoop
27 december 2021

Vanavond voor de 1e keer besteld bij Sushi Station. Heerlijk gegeten en bezorging was exact op het gewenste tijdstip… Gaan zeker nog eens bestellen!

Henk Meindertsma
26 december 2021

Lekkere sushischaal Misschien als verbeterpuntje iets nauwkeuriger snijden en rollen, zitten wel wat verschillen in de afmetingen. Echter het doet niets af van de kwaliteit hoor.

Dikke Pietje
26 december 2021

Dikke Pietje heeft weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Ossentjuk
26 december 2021

Heerlijk, heerlijk, heerlijk!! Gewoon heel lekker.

Dieuwke Vogel
25 december 2021
Rieneke
24 december 2021

Wederom heerlijke verse sushi. Is wat anders geprobeerd en ook deze genoten. Tot de volgende keer en sushi station is zeker een aanrader.

Annelies
24 december 2021
Minke Aardema
24 december 2021

Fantastisch dat ze het bij ons bezorgden! Echt top en was heerlijk. We verwachten bezorger vandaag weer!

Geertsma
24 december 2021

Heerlijk vers en smaakvol. Top sushi!

L
24 december 2021

Fantastisch lekker!!! Echt heeeerlijke sushi.

Anita
23 december 2021

Altijd ben ik tevreden! Dit keer was t helaas iets minder qua smaak en de bezorger was helaas nogal laat waardoor ik later naar huis kon uit werk. Hopelijk volgende x weer 5 sterren.

Bolle Jos
22 december 2021

Bolle Jos heeft lekker gegeten

Kuipers
21 december 2021

Heerlijke sushi

E Dijkstra
20 december 2021
TCaique
20 december 2021

Perfect, echt de beste sushi tent van heel Friesland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bolle Jos
19 december 2021
Janneke
19 december 2021
Gerard
18 december 2021

Levering zo snel mogelijk iets meer concretiseren. Sushi van prima kwaliteit.

carla
16 december 2021

was weer heerlijk !

Wagenaar
13 december 2021

Vond de zalm op de sushi niet lekker voor de rest miste ik een lekkere saus bij de poke bowl

Coen Broekhof
13 december 2021

Zak met pokebol was gescheurd door de regen. Bezorger heeft het wel netjes gemeld en er was niks met de pokebol gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
13 december 2021

Goede kwaliteit sushi, rijst goed, temperatuur goed en mooie rollen! De sojasaus was niet meegeleverd maar werd binnen 10 minuten gebracht. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H de Boer
13 december 2021

Heb nog nooit zo'n lekkere shusi gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
12 december 2021

Echt heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline
12 december 2021

Heerlijke verse sushi, Just in Time stond het klaar. Gekozen voor diverse zalmsushi.

Bosma
12 december 2021

Top

Annemiek
12 december 2021

Was perfect, werd ook heel snel geleverd. Complimenten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
12 december 2021

Het eten was heerlijk, en snel bezorgd! Super!

Richard
11 december 2021
Pep Sies Wiets
11 december 2021

Gisteren heerlijk genoten van de Family de Luxe box. Was precies genoeg voor 3 personen en erg lekker. We gaan zeker weer eens bestellen!!!

Sushifan 🍣
11 december 2021

Het was weer heerlijk!

Anoniem
10 december 2021

Lekkere sushi. Bezorging was 15 min te laat

Gelske
9 december 2021
Brouwer
5 december 2021

Heerlijke sushi! Aanrader Snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dineke
5 december 2021

Bestelling was mooi op tijd en de sushi was heerlijk. Erg vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie
4 december 2021

Heerlijk! We hebben ervan genoten.

Nel
4 december 2021

Prima eten was er snel en was ook echt heerlijk

A
3 december 2021

Eerste keer, niet de laatste keer!

Tineke
1 december 2021
Carlijn de Boer
29 november 2021
Marian Tjemmes
29 november 2021

Ik heb een mailtje gestuurd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
28 november 2021

Lekker, vers, goed verzorgd en heel smakelijk

Jan
28 november 2021

Geweldige service en kwaliteit. Een aanrader!!!!@

@
23 november 2021

Goeie service, snel klaar, en lekkere sushi.

Henk
22 november 2021
Heather
20 november 2021

Everything was delicious, but we ordered spring rolls and received gyoza. It was nice to try something new though.

JdV
19 november 2021

Altijd snel en netjes bezorgd. Eten is vers, goed verpakt en op smaak! Toppers!

Dirkje Den Hartogh veld
18 november 2021

Heerlijk gegeten

TCaique
17 november 2021
Annelies
17 november 2021
WFJ
14 november 2021

Geweldige kwaliteit en vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushifan 🍣
13 november 2021

Weer een lekkere maaltijd en snel bezorgd

Sandra
13 november 2021

De sushi met tonijnsalade was echt niet lekker, verder alles heerlijk

Rieneke
12 november 2021

Heerlijke verse sushi. Netjes op tijd . Bestel graag weer een volgende keer.

Ate
8 november 2021
Jessica
7 november 2021

Snel bezorgd & lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Okke
7 november 2021
Carlijn de Boer
7 november 2021

Wij hadden alleen om zalm gevraagd omdat wij geen tonijn luster maar zat toch tonijn bij sushi. Gezien we ook op tijd stonden hebben we hierover niet gebeld. Maar tip dat ze goed de bestelling lezen. Ook hadden we maar 1 paar eetstokjes. Terwijl wij grote box hadden besteld. Ook iets om goed te controleren.

Jpt
6 november 2021

Heerlijk gegeten

Johannes
5 november 2021
Alice
4 november 2021

Weer goed en snel bezorgd en super lekker!

De Boer
4 november 2021

Gewoon helemaal Top

Karin
2 november 2021

Snelle bezorging en zoals altijd heerlijke sushi. We hebben ervan genoten.

Wendy
1 november 2021

Erg lekker allemaal!! Wij bestellen hier zeker vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rieneke
29 oktober 2021

Heerlijke verse sushi. Netjes op tijd. Tot de volgende keer.

F. van Wee-Postma
29 oktober 2021
Bolle
29 oktober 2021

Heel goed

Sandra van der Werf
28 oktober 2021

Lekkere sushi!

LBC Grupstra
28 oktober 2021

Super lekker. Super snel bezorgd echt een aanrader!

Sandra Scherstra
27 oktober 2021

De sushi is lekker maar erg teleurstellende ervaring. Ik had een bestelling gedaan en duidelijk aangegeven dat ik GlutenVrij wilde ivm allergie. Vervolgens bleek de geleverde sushi niet GlutenVrij te zijn! Uit telefonisch contact bleek dat men niet wist wat dit precies inhield terwijl op de website staat dag rekening wordt gehouden met allergieën. Teleurstellend. Vervolgens is nog wel een nieuwe versie van de roll mix geleverd maar natuurlijk niet fijn

Wagenaar
27 oktober 2021
Anne
26 oktober 2021

Ik had de Tori&Ebi don. Dit leek niet erg vers te zijn. En in de magnetron warm gemaakt te zijn. De ebi was totaal niet knapperig en voor 16 euro (extra kip erbij besteld) was het erg weinig. Hier kan een normaal etende volwassene nooit genoeg aan hebben. Jammer. De sushi is prima hier maar dit nooit weer.

Anne Jager
26 oktober 2021

Vlot gebracht en heerlijk gegeten. Echt top!!

Hans Plat
25 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Sushi werd ruim op tijd gebracht. Eerder dan verwacht. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José de With
25 oktober 2021

We hebben genoten! Overheerlijke en super verse sushi. Bezorgd binnen de aangegeven tijd. Echt top en voor herhaling vatbaar!!

Jay
24 oktober 2021

Lekkere sushi zoals altijd gewend van Sushi Station!

Chris
24 oktober 2021
Mulder
22 oktober 2021

Mooi op tijd bezorgd en eten was prima..👍

Janneke
20 oktober 2021
Sushifan 🍣
20 oktober 2021

Zeer snelle levering en ondanks het wat latere tijdstip lekker vers en de warme hapjes goed warm. Presentatie vind ik steeds weer top.

Sjon (Chon)
18 oktober 2021

Heerlijk, veel en goed

Bosma
17 oktober 2021

Was echt weer heerlijk! Bedankt

.
16 oktober 2021
W. Helder
16 oktober 2021
Martzen Krikken
16 oktober 2021
Ed Tromp
16 oktober 2021

Gewoonweg top

Lies Pultrum
16 oktober 2021
Schipper
15 oktober 2021

Heerlijk

leetah
14 oktober 2021

heerlijk gegeten sashimi echt top, sushi s heerlijk

George
13 oktober 2021

Super lekker

Jeanet
10 oktober 2021

Snelle levering van heerlijke sushi. Een echte aanrader!

corrie
10 oktober 2021

altijd super

Nel
9 oktober 2021

Echt heerlijk …. En zeer snel bezorgd top👍

Renske
6 oktober 2021

Heerlijke verse sushi. Precies om tijd klaar. Top!

Reactie van Sushi Station

Beste Renske, bedankt voor u reactie we zijn blij om dit te horen.

Okke
3 oktober 2021
Marian
3 oktober 2021

Was weer heerlijk, ook de bezorging mooi op de afgesproken tijd top

Alie
2 oktober 2021

Bestelling van 56 euro, aangegeven dat we met een bepaald bedrag betalen. Bezorger had geen wisselgeld. Fooi is niet erg maar bezorger was wel een beetje brutaal.

Nicole
2 oktober 2021
Kanarie
30 september 2021

Super

Karin
30 september 2021

Goede kwaliteit, levering zoals afgesproken en indien iets later altijd een bericht via mail

Ally
29 september 2021

Erg lekker!

Bloemberg Gert
28 september 2021
Wiebe
26 september 2021

Heerlijk gegeten 👍

Eva van Zelst
26 september 2021

Top service en de sushi was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
26 september 2021

Heerlijk zoals altijd!

Alie
26 september 2021

Gisteren weer heerlijke sushi besteld.....en we werden netjes gebeld dat het iets later zou worden ivm de drukte....al met al maar een paar minuten later geworden. Het smaakte wederom weer heerlijk....we zijn ook niet voor niks vaste klant. ;)

Maike
21 september 2021

Heel snel bezorgd!

David
19 september 2021

Super lekker eten, en de bezorging was er precies op het juiste moment. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jens
19 september 2021

Bezorging was snel en we hebben heerlijk gegeten! Tot de volgende bestelling :)

Cesanne
19 september 2021

Heerlijk genoten van de sushi!!❤️

anno
18 september 2021

Keurig op tijd en goed en heerlijk bereid

Marcel
17 september 2021

Perfect op tijd geleverd, en lekker. Top!

NGB
15 september 2021

Zat niet veel smaak aan de sushi

Reactie van Sushi Station

Beste Klant, wij vinden dit jammer om te horen we zullen er voor zorgen dat het de volgende keer beter is. mvg team Sushi Station Drachten

Bruin
14 september 2021

Binnen 10 min een bezorger voor de deur. En het was heerlijk!!!!

Reactie van Sushi Station

Beste Klant, wat fijn om te horen. mvg team Sushi Station

Nicole
13 september 2021

Heerlijk, supervers en supersnel bezorgd. Blij met jullie!

JdV
12 september 2021

Snel bezorgd en prima kwaliteit. Hier bestellen we vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sipke
12 september 2021

Eten was koud, mag de volgende keer iets warmer bezorgd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Sipke, hier zullen we de volgende keer extra opletten. mvg team Sushi Station

Okke
12 september 2021
Mitch
12 september 2021

Sushi lovers box besteld. Was lekker en op tijd geleverd. Moest wel de bezorgen terugroepen om af te rekenen :-) Hij dacht dat ik al betaald had. Enige wat jammer is aan het menu is de sushi met enkel komkommer… die zou ik graag vervangen. Verder heerlijke sushi

Lisan
6 september 2021

Ik had mijn bestelling geplaatst voor 18:45 maar helaas kwam de bezorger al om 18:00 toen ik nog niet thuis was. Gelukkig was er iemand thuis, maar het is wel vervelend!

Sipke
5 september 2021
Tico
4 september 2021

perfect op tijd, smakelijke en mooie sushi! Enige suffe waren de groene plastic nepgrasjes als afscheiding tussen de sushi’s, daar direct mee ophouden!

Petra van Wieren-Polet
4 september 2021

Super lekkere sushi, op tijd bezorgd door een hele leuke vriendelijke jongeman. Top!

Annemiek
4 september 2021

Heerlijke vegetarische sushi gegeten. Ik had geprobeerd om de veganistische opties te kiezen, maar er zat toch nog wat mayonaise op. Maar dat is voor mij niet echt een probleem. Eten was heerlijk en mooi verpakt. De bezorging was super snel (15 min eerder dan de voorspelling) en de bezorger was vriendelijk.

Xxxxxx
31 augustus 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heemels
29 augustus 2021

Nog verser en de vis zou nog zwemmen... Geweldig lekker en super service!

Anoniem
28 augustus 2021

Sushi was te dik en de rijst te glazig. Eerste keer dat ik bij sushi station heb besteld, maar ook de laatste keer. Alternatieven in drachten zijn veel lekkerder.

Sushi fan 🍣
25 augustus 2021

Sushi weer lekker, we hebben wat extra warme hapjes erbij besteld. Weer lekker. Nu nog de bezorger die de huisnummers kan lezen en niet bij de buren aanbelt en iets representatiever is dan joggingbroek en hoodie en capuchon op...dan wordt het perfect

Eric
23 augustus 2021

Heerlijk gegeten en vlot afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjebbo Steenhof
22 augustus 2021

Top. Was lekker.

Neeltje
21 augustus 2021

Heerlijk! En vlotte bezorging.

Bennie Chener
21 augustus 2021

Alweer super! Bijna mijn stokjes erbij opgegeten. De sushi`s zitten fantastisch in elkaar.

Nynke
20 augustus 2021
Jemma
20 augustus 2021

Beste sushi van Drachten vind ik. Heerlijk en altijd mooi optijd.

Johan
19 augustus 2021

Prima poke bowl, blij dat ik extra tonijn besteld had.

Silke
18 augustus 2021

Heerlijke sushi! T Ruim aanbod in standaard sushibakken.

Tineke bosma
17 augustus 2021

Heerlijk en snel klaar

C.
16 augustus 2021

Online besteld, opgehaald stond klaar en smaakte heerlijk

Sanne
16 augustus 2021

Het eten was zoals gewoonlijk goed en de bezorgsnelheid was super. De bestelling kwam zelfs een half uur eerder dan aangegeven. Wat ik wel vervelend vond, was dat de bezorger de opdracht heeft gekregen om contant geld met een stift te controleren. Mijn briefje van twintig bleek volgens de stift niet echt te zijn dus de bezorger durfde het niet aan te nemen. Ook het tweede briefje was volgens de stift niet echt. Dit zorgde voor een zeer ongemakkelijker situatie voor zowel de bezorger als voor mij. Hij heeft het geld uiteindelijk meegenomen en zou het bij het Sushi Station laten controleren. Ik heb er niet meer van gehoord dus ik neem aan dat het geld gewoon echt was (zoals ik ook verwacht had). Ik begrijp dat er kennelijk vals geld in omloop is maar dit is echt niet de oplossing om dat tegen te gaan. Dit geeft klanten het gevoel dat ze niet vertrouwd worden en zet de bezorger ook in een vervelende positie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jol
15 augustus 2021

Overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sumeyra
11 augustus 2021
Saida
11 augustus 2021

Hele goede sushi!

Klooster
11 augustus 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorger, keurig op afgesproken tijd

Jay
10 augustus 2021

Sushi was lekker! De crispy Tuna is echt een aanrader. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

Kevin
9 augustus 2021

Super snel en heerlijk.

Anoniem
9 augustus 2021